Infinity Light Bring the vibe high "Micke"


Infinity Light Bring the vibe high "Micke"
s. 22.6.2019Micke on Ralfin oma poika ja syntyi Hollannissa juhannuspäivänä 2019. Vasta opetellaan tuntemaan toinen toisemme mutta neljässä viikossa olen jo ehtinyt paljon tutustua tähän pieneen tryffeli poikaan.

Micke on hirmu reipas ja rohkea pentu, luonnetta ja taistelutahtoa löytyy myös "heh heh" aika kivasti ;) Luulen että tässä kasvuvaiheessa tullaan vielä muutaman kerran keskustelemaan asioista :) Isäänsä se fanittaa yli kaiken ja ovat tällä hetkellä todella hyvät kaverit. Micke voisi tosin kunnioittaa ehkäpä isäänsä pikkuisen enemmän, mutta kyllä se isä alkaa varmasti jossain vaiheessa näyttämään pennulle kaapin paikkaa.

Paljon ollaan erilaisissa paikoissa käyty ja Micke on ollut rento aina uusissa paikoissa ja häntä pystyssä uusia juttuja kohden. Kuten isänsä, Micke rakastaa ihmisiä yli kaiken. 

Jos Micke on terve poika, tulee sen päälajina olemaan agility, mutta voipi olla että innostun tekemään sen kanssa muutakin. Tällä hetkellä Micke saa olla pentu ja opetella talon ja ympäristön tavoille ;) 
Micken kanssa kyllä tehdään temppuja ja luodaan suhdetta meidän välille.
Painokäyrä:

Syntymäpaino: 300 g

2 viikkoa 1000 g
3 viikkoa: 1160 g
4 viikkoa 1555 g
5,5 viikkoa 2640 g
9 viikkoa 4,9 kg
12 viikkoa 6,4 kg
16 viikkoa 8,3 kg

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia