Tokon tilannekatsaus ja vähän muutakin

Moikkarallaa :) Syksy on todella saapunut sillä vettä sataa vaakasuorassa ja on pimeää, mutta ei anneta sen haitata sillä saatiin kuitenkin nauttia poikkeuksellisen kauniista syksystä erittäin pitkään.

Tärkein koirauutinen meidän perheestä on se että Frida voi hyvin :) Löydettiin vihdoin sopiva särkylääke olkapään traumaperäiseen nivelrikkoon. Nyt on Frille onnellinen ja käyttäytyy taas kuten kolme vuotias terrieri ;) Aivan mahtavaa kattella noita kahta painimassa joka päivä!

Ralfin kanssa ollaan tokoiltu ja aksattu normitapaan :) Tokossa moni asia on edistynyt mutta se saakutin kapulanpito otti taas takapakkia :( Argh miten se voi olla niin hitsin vaikeaa? Se lähti hyvin etenee kunnes nytten alettiin siirtyy siihen että se luovutetaan mulle kiitos käsystä, ei pudoteta maahan. Eli heti kun käteni koskettaa kapulaa niin nuori herra sylkee sen lattialle ja muutenkin pitää niin kevyesti siitä kiinni että hyvä kun ei roiku poikittain suussa :) Nyt siis pieni takapakki ja siten palataan hiukan taaksepäin eli kädellä tukea leuan alta ja sitten luovutus mun käteen ja sitten taas siitä etiäppäin.

Kaukot on superit tällä hetkellä, samaten luoksetulo ja paikallaolo sekä kartion kierto! Seuruuta ja kontaktia treenataan edelleen. Siis kyllähän se menee iha njees mutta hiota pitää paremmaksi. Olin huomaamatta tehnyt melkein vaan käännöksiä vasemmalle ja nyt siitä tauko ja reenataan oikealle enemmän :) Hyvä Allu :)

Mun reisi pamahti kisoissa pari viikkoa sitten kun oltiin ekalla startilla Gwenin kanssa joten aksaaminen ollut nyt pelkästään yksittäisten esteiden treeniä etuplakalla ja kävely aksaa :)
Maanantaina Ralle pääsi Marielin kanssa Saijan treeneihin ja se teki tosi kivasti vieraan ohjaajan kanssa :)

Tässäpä hiukan elävää kuvaa tokosta sekä Rallen ja Marielin treeniä

Toko: https://www.youtube.com/watch?v=HVIUYIKzzoI
Agility: https://www.youtube.com/watch?v=YiB6Ow2Qgs0

Päällejuoksut ovat tehotreenin alla sekä tietenkin kepit ;)
Hauskaa viikonvaihdetta kaikille!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Poikien agility kuulumisia

Niin siisti Narf