Poikien agility kuulumisia

Ihan hirmusti asiaa, koska viime kerrasta on ihan "pikkaisen" aikaa kulunut :) Ehkäpä innostun taas kirjoittelemaan  blogiin enemmän. 

Meille kuuluu ihan hyvää, tai ainakin pojille :) Ihmisen elämässä on ylä- ja alamäkiä mutta sehän kuuluu asiaan. Onneksi mun elämää rikastuttaa nää kaksi hirmu ihanaa poikaa ja yksikään päivä niiden kanssa ei ole tylsä. Micke täytti kesäkuussa 2 vuotta ja Ralf 6 vuotta <3 

Micke aloitti kisaamisen toukokuussa ja olihan se taas niin ihanaa vierailla ykkösten radoilla. Jotenkin se tunnelma ja tyyppisen ekat kisat, kun se yhtäkkiä on jo iso poika. Eihän Micke siellä montaa starttia viihtynyt ja nousi kakkosiin ennen kun ehdin edes ymmärtää että oltiin aloitettu kisaaminen. Tyylikkäästi Micke otti Porvoossa tuplanolla voiton ja Helsingissä tuplanolla voiton :) Neljällä nollalla siirryttiin sitten kakkosiin. Ykkösistä mahtui mukaan myös kaksi hyllyä ja yksi vitonen.
Helsingin kisojen radat tässä:Micke on tosi kuulias ja tyyppinä sellainen pieni sähäkkä työmyyrä joka haluaa tehdä asiat kuten ne on opetettu. Micke on aika paljon itsenäisempi kun isänsä mutta kuitenkin yhteistyö minun kanssa taitaa olla joksekin tärkeää :) Olen tosi tyytyväinen siihen millaiseksi olen osannut Mickeä agilityssä kouluttaa. Toki jokaisesta koirasta löytyy hyviä ja niitä kehitettäviä ominaisuuksia, ja jotkut esteet ovat isompi haaste kun toiset. 
Micke on ensimmäinen oma koirani jolle olen opettanut juoksu A-n. Edettiin tosi rauhassa ja toistoja olisi saatu tehdä enemmänkin, mutta ihan hyvältä tuo näyttää tällä hetkellä. Hiukan tuli haasteita kun estettä opettaessa nostettiin täyteen korkeuteen mutta pienellä virityksellä löydettiin taas oikeat laukat.
Puomin halusin pitää pysärinä, ja se onkin Mickellä kyllä tosi hieno. Vauhdikas alusta loppuun ja vapautus käskyllä. 
Kepeillä tehdään vielä paljon töitä, varsinkin eri kulmien kanssa ja siinä että se kestää häiriötä keppien loppupäässä. 

Kakkosissa käytiin parit kisat kääntymässä ja sieltä tuli jo eka luva ja pari vitosta. Micke piti kesälomaa aksasta koko heinäkuun ja nyt olisi elokuussa taas tarkoitus käydä tutustumassa kakkosten baanoihin. Jänskää :)

Myös Ralf ansaitsisi kyllä myös ihan oman päivityksensä mutta koska on niin kivaa pitkästä aikaa istua alas ja kertoa kaikkea niin annetaan nyt tulla kerta heitolla!

Ralfista on tullut kyllä niin ihana harrastuskoira, onhan se aina ollut mutta jotenkin nykyään tuntuu että ollaan niin meidän tiimi yhdessä <3 Ralf antaa aina 200% kaikkensa ja ei kyllä jätä ketään kylmäksi. Korona tauon jälkeen palailtiin kisakentille ja pitkän tauon jälkeen alku tuntui hiukan kankealta omassa päässä. Sanotaan että parit kisat kun oltiin juostu niin aloin saamaan kiinni siitä mihin jäätiin ennen taukoa. Rallella oli jo tulokset kasassa kesän 2021 arvokisoihin ennen tauolle jäämistä, mutta silti se kisaaminen on aina jännää ja yhtä siistiä. Kovin paljoa ei olla kisattu mutta silleen sopivasti ja Rallen kanssa on ollut hyviä ratoja, monia puhtaita ja sitten niitä pieniä ohjaajan kömmellyksiä kuten se tähän lajiin kuuluukin. Aika suurilta osin ollaan oltu samalla radalla ja tuntuu siltä että me tunnetaan toisemme jo aika hyvin Rallen kanssa <3

Viime vuoden Sm kisat ja kahdet karsinnat on jäänyt koronan takia väliin mutta se ei meitä haittaa ollenkaan. Toki olisi ihanaa päästä Rallen kanssa kokemaan karsintojen huuma ja se olisi meille molemmille hirmu kiva kokemus. Toivotaan että pystytään molemmat terveenä ja katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Mulle nuo isot kisat ei todellakaan ole se tärkein asia, vaan oikeesti se että päästään ylipäätänsä harrastamaan yhdessä <3 

Reilu viikko sitten oli Halli Sm.ät tässä Vantaalla ja oli kivaa kun ne pystyttiin järjestää. Monet radat olivat haastavia mutta viidestä radasta selvittiin hienosti finaaliin yhdellä nollalla ja yhdellä vitosella (rima). Finaalipäivänä tehtiin sitten toinen nolla lisää ja yksi hylky. Käsittämättömän hieno viikonloppu ja niin upea kokemus Ralfin kanssa <3 Ralle oli lopputuloksissa maksien 10 ja sai samalla menolipun PM kisoihin jotka järjestetään Norjassa marraskuussa (koronan salliessa). En silti tiedä lähdenkö sinne koska automatka olisi aika pitkä ja Ralf ei voi kovin hyvin pitkillä automatkoilla joten haluan ajatella sen parasta. Mutta kaikesta huolimatta ihan huikea veto Rallelta kovassa porukassa ja vaan kahdella nollalla. Alla meidän kaksi nollaa näistä kekkereistä :) Hyppyrata oli kyllä hirmu hieno Rallelta, ainoastaan alku valahti kakkos-hypyn jälkeen koska herra päätti lähteä liikkeelle ennen kun kerkesin sanoa tule :) Muutoin oli hieno kokonaisuus. Agilityrata oli todella fyysinen ohjaajalle ja se puristettiin Suomalaisella sisulla :) Valokuvaaja Jukka Pätynen oli ikuistanut meidän hetken maalissa <3
Tässä Rallen kaksi rataa Halli Sm.stä:Pojat ovat nauttineet myös paljon uimisesta tänä kesänä :) Ralle on sitä mieltä että uimaan mahtuu ihan minne vaan :)

Palaillaan pian :) Hirmusti kaikkea yhteen pieneen kuulumiseen :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.