Poikien kuulumisia

Onhan siitä jo aikaa kun viimeksi olen höpissyt tänne blogiin. Monta päivää on ollut mielessä kirjoittaa mutta metsä ja ulkoilu on kutsunut paljon nyt lomalla.

Kevät ja alkukesä oli minulle kuten varmasti monelle muulle erikoista aikaa. Korona sinne ja korona tänne, muuta ei uutisista lukenutkaan. Itse tein enimmäkseen etätöitä ja ystäviä näin normaalisti, ehkä kuitenkin ulkotiloissa enimmäkseen. Surullista aikaa ja turhan rankkaa monille, toivottavasti maailma kääntyy pikkuhiljaa normaaliksi.

Me ollaan poikien kanssa nautittu ukoilusta ja uimisesta. Kesäkuu oli aika kuuma ja keskityttiin poitsujen kanssa aika rentoon olemiseen. Micken kanssa välillä vähän alkeita treenailtu ja Ralle ollut pitkään aksasta lomalla ennen kun nyt pari viikkoa taaksepäin aloitettiin kisaaminen taas.
Parit kisat käytynä ja koira kyllä muistaa ja osaa mutta ohjaaja ollut vähä ruosteessa :) Eiköhän tässä pikkuhiljaa ala omatkin aivot toimimaan :) Viikon päästä alkaa Rallen viikkotreenit ja itse jatkan kouluttamista.

Ralle on voinut paremmin. Löydettiin keväällä sopiva ruoka joka ainakin tällä hetkellä on osoittautunut hyväksi ja turvalliseksi. Ralf syö siis Royal Caninin Hypoallergenic nappulaa, missä proteiini on pilkottu niin pieneksi että sen masu pitäisi sietää sitä. Olisihan se kivaa että jotain muutakin voisi antaa, mutta näillä mennään toistaiseksi. Tärkeintä on se että Ralf voi hyvin <3 Ianaa on myös se että ollaan saavutettu jo 17,7 kg paino. Enen kun Ralf sairastui se painoi 18,9 kg ja pahimmillaan oli se 14,9 kg, jolloin oli vaan luuta ja nahkaa. Eli ei ole enää kun 1,5 kg tavoitteeseen :) Turkki on kyllä turhan kuiva ja eloton, mutta ehkä pikkuhiljaa sekin alkaa kiiltämään.

Micke täytti Juhannuksena vuoden, apua miten aika rientää. Micke tekee aksan alkeita ja on ikein pätevä poika. Se on selkeesti perinnyt isänsä viisauden siinä etä ensin kuunnellaan ja keskitytään ennen kun hanan voi aukaista. On mukavaa kouluttaa koiraa joka oikeesti haluaa tehdä asioita oikein eikä vaan vedä täysillä ja sählää. Tottelevaisuutta ihan näin arjessa voisi enempi treenata :) Vähän ehkä "landella" kasvanut pikkumies :) Alla on Micken 1 vuotis potretit ja pari uutta kuvaa isistä <3
Niin onnellinen mun molemmista pojista. Palaillaan taasen :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Poikien agility kuulumisia

Niin siisti Narf