Ralfista Suomen Hyppyvalio!!!

Onhan tää nyt siistiä :) Pidettiin kisataukoa reilun kuukauden ja eilen mentiin vuoden ensimmäisiin kilpailuihin Järvenpäähän. Vuorossa oli kolme rataa, Jouni Kauton käsialaa.

Ensimmäisellä radalla avattiin vähä ohjaajan kipeitä jalkoja jumpan jäljiltä ja tämäkin meni hienosti. Yksi takaakierto (keppien jälkeen) koitui kohtaloksi kovassa vauhdissa. Treenilistalle!

Toisella agilityradalla melkein kaikki meni nappiin ja vuorossa oli taas todella fyysinen rata. Kovaa mentiin, pitkillä esteväleillä ja se oli vaan mentävä ja juostava ja toivoa että koira lukee ohjaukset. Rallehan luki ja vetäisi kyllä upean radan <3 Tehtiin nolla ja sijoitus 2.

Kolmas rata oli se kuuluisa hyppyrata missä yleensä mennään niin kovaa ja koiraa ei saa kiinni kun kepeillä. Kepeille vienti valahti koska ohjaus tuli aika myöhään mutta muutoin tosi hyvä rata. Tälläkään radalla ei vauhtia puuttunut ja juosta sai kaiken minkä jaloista lähti. Vaikeita linjoja kovassa vauhdissa mutta me tehtiin se :)
Ralf sijoittui kovassa kymmensekuntitaistelussa toiseksi ;) Ja kyllä, näin hänestä tuli tuore Hyppyvalio <3 Aivan mahtava fiilis. Hyppyratoja on aina vähemmän tarjolla ja ne on jotenkin eri tavalla haastavia :) Mun hieno ruskee <3

Kaiken lisäksi tämä oli meidän kauden toinen tupla :)
Nyt nautiskellaan ja jatketaan tätä hyvää yhteistyötä, treenataan ja pidetään itsemme kuosissa :)

Edelleen tärkeitä on mennä pitää kivaa kisoihin ja säilyttää oikea asenne ja fiilis. Kaikki nää tulokset on vaan kivaa plussaa :) Tärkeintä on terveenä pysyminen molemmin puolin ja se että saadaan harrastaa yhdessä :)
https://www.youtube.com/watch?v=8_LtIXd6Uy0&feature=youtu.be


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia