Micke tuli taloon

Vihdoin koitti se hetki että saatiin Ralfille kaveri, ja mitä sen ihanempaa kun oma poika <3
Lensin Amsterdamiin hakemaan Mikkeä kun täytti 8 viikkoa, ja nyt Micke on ollut kotona 1,5 viikkoa.

Micken nimi tulee Michael Schumacherista koska Ralf jo täältä löytyy ;) Kaksi ruskeeta poikaa joilta vauhdit ei lopu kesken :)

Kävin katsomassa pentuja ensin kun olivat viisi viikkoisia. Sen verta iso juttu on pennun hankinta että haluan kyllä nähdä ne ennen luovutusta, vaikka Hollannissa saakka olikin.

Kaikki pennut oli hirmu kivoja mutta kotiin lähdettyäni oli kaksi suosikkia, Micke ja mustatrikki poika. Micke oli porukan selkeä clowni, meno päällä kokoaika ja pentu joka ei kovasti mistään piitannut, siis uusista jutuista ja oli mielestäni tasaisen reipas koko pentuajan. Lisäksi tykkäsin Micken rakenteesta.

Kasvattaja jätti itselleen myös uroksen joten sain valita sitten uroksen toisena. Hyvä että valitsivat eka koska oli aika paha noiden kahden välillä, ehkä mustassa hiukan enemmän dominanssia.

Micke siis muutti Suomeen ja on ollut kyllä toiveiden täyttymys. Poika on ollut ihan hirmu reipas ja Ralf on ottanut sen ihan mielettömän hyvin vastaan (ehkä vähän liian hyvin). Eipä juuri sano sille mistään mitään, vaikka poskessa roikkuu naskalihampain :)

Tässä nyt totutellaan yhteiseloon ja vähä naksuttelua ollaan aloiteltu.
Niin ja Micke painaa tällä hetkellä 9,5 viikkoisena 4,9 kg :)

Palaillaan taas :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia