Voittoja ja Tuplia ;)

Kesä on jo edennyt miltei Juhannukseen ja paljon kaikkea on taas tapahtunut ja koettu.
Ralfin kanssa ollaan muutamat kisat käyty ja kyllä on jätkä toiminut kivasti. Treenataan oikeastaan aika vähän, kai mulle jollain tasolla on tärkeämpää se että koira pysyy terveenä kun että se on maailman taitavin kaikessa. Nautitaan silloin kun nautitaan ja treenitään maltilla ja kisatkin kuitenkin lasketaan sitten tekemiseen, joten nyt kisakautena tulee vähemmän treenattua.

On toki paljon mitä mitä pitäisi tehdä ja asioita missä pitäisi kehittyä, tulee ajallaan ja kyllä me kokoaika opitaan uutta ja lisää hyviä juttuja meidän tekemiseen. Tällä hetkellä jos käyn yitsekseni treenimässä nin keskitytään kontaktien ylläpitämiseen ja erilaisiin keppi-haasteisiin. Rataa käydään sitten tekemässä ohjatuissa treeneissä välillä.

Kisa uutisia;

Ralle voitti Helatorstaina kovassa porukassa hyppärin ja sai toisen hyppysertin, se oli hienoa ja radalla kaikki sujui miltei kun tanssi :) Se oli päivän kolmas startti ja kaksi ensimmäistä oli kovin lähellä puhdasta nekin.

Tässä voittorata: https://www.youtube.com/watch?v=Mj-EJNEkO8g&feature=youtu.be

Helatorstain jälkeisenä viikonloppuna käytiin Annen radoilla Purinalla ja niinpä sieltä tupsahti meidän ihka ensimmäinen tuplanolla :) Kyllä mä vaan sanon että hyvältä tuntui kun onnistui kahdella radalla olemaan siellä yhdessä. Päätin näihin kisoihin että menen nauttimaan ja pitämään kivaa ja unohdan tulos-ajattelun kun se tuplan tekeminen kieltämättä oli vähän väliä kummitellut takaraivossa. Ainut oikeastaan mikä ei mennyt ihan nappiin oli toisen radan a-esteen suoritus joka oli kohti tyhjyyttä ja itse piti jäädä paljon taakse. Ralle hämmentyi kun en liikkunut ja pysähtyi ennen kontakti aluetta, jeesasin vähän ja vaadin alaspäin. Tämän jälkeen ollaankin nyt treenailtu sitä että jään a-lla taakse. Puomilla ei ole ongelmaa oli sijaintini mikä tahansa.

Näin se sitten menee että kun osuu oikea mielentila ja menee tekemään omaa juttuaan ja ohjaa koiraa alusta loppuun ajatuksella niin lopputulos voi olla aika kiva :) Molemmilla nollilla Ralf oli palkinnoilla.

Nyt toivotaan että me molemmat pysytään terveinä että päästään osallistumaan meidän ensimmäisiin SM kilpailuihin :) Mä en malta odottaa kuinka siistiä päästä Rallen kanssa sinne nurmelle juoksemaan.

Nyt tässä tulee parin viikon breikki ja heinäkuussa olisi tarkoitus muutamat startit juosta :)

On tuo Ralle kyllä kiva koira. Meillä on joka päivä niin kivaa yhdessä, mitä tahansa tehdään. Se tuo kyllä elämääni niin paljon aurinkoa. Vaivaton ja tasapainoinen kaveri joka on niin helppo arjessa.

Me saadaan Rallen tytär, Kit hoitoon juhannukseksi. Ihan hauskaa :) Ralle onkin osoittautunut pentujen kaveriksi, toki pitää katsoa että ei ole liian raju leikkiessään mutta muuten.

Meidän ekaa tuplaa ikuistamassa Janniliisa Tola ja tietysti Maxi Tupla ;)


Nyt koisiamaan että jaksaa aamulla taas paiskia töitä. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia