Helmikuu ja kuulumisia

Äkkiä tämä aika kulkeepi, ja ollaan jo helmikuun puolella. Oikein mukava alkuvuosi ollut, se on sisältänyt paljon töitä ja ehkä vähän vähemmän huveja. Lunta on tullut ihan huikea määrä, en kyllä tälläistä talvea hetkeen muista. Mun ihana koti ja tämä rauhallinen ympäristö on kyllä tehnyt tästä talvestakin ihan eri tavalla nautittavan. Ihanaa tehdä lumitöitä, polttaa takkaa ja viimeistellä koti ihanilla valoilla ja kynttilöillä. Ralf rakastaa täällä vapaana juoksemista ja on kaikessa mukana mitä tehdään.

Töiden puolesta on tullut nähtyä niin paljon eri paikkoja Suomessa, mitä en aiemmin ole nähnyt. Välillä Ralle on mukana, ja välillä hoidossa, riippuu paljon reissun sisällöstä. Paljon kuitenkin pyrin pitämään mukana, vaikka kyllähän me suurimman osan öistä kotona ollaan :)
Ralle on helppo matkakaveri ja se on saanut paljon uusia ystäviä mm hotelleista :) Hän on siellä kun kotonaan ja jää myös kiltisti nukkumaan jos olen poissa. Lelu lentelee samalla tavalla ja toki nukun minäkin paremmin kun ystävä on mukana.

Ralf on muutenkin aika lugni koiruus, ottaa uudet tilanteet vastaan iloisesti ja luottaen. Ja kop kop kop ei ainakaan tähän asti mitään ääniä mitä vierastaa :) Mies päätti pentuaikoina hoitaa nuo muutamat epävarmuus asiat pois päivänjärjestyksestä. Isoin ilo on ollut Ralfin rakkaus pieniä lapsia kohtaan vaikka sillä ei juuri kokemusta lapsista ole.

Agilitystä ollaan pidetty miltei kuukauden tauko, koska tammikuun alussa Ralfilla oli lieviä yskä/flunssa oireita joten otettiin karenssi varmuudeksi päälle. Nyt toissa päivänä käytiin Sannin treeneissä, ja viikonloppuna tarkoitus hakea muutama kilometri lisää kokemusta kisakentältä. Kivaa päästä geimeihin :) Muutenkin mukavan rauhallinen viikonloppu tiedossa.

Viikko sitten lauantaina, Ralf ja Des oli treffeillä ;) Parin viikon päästä sitten selviää onko treffit tuottanut tulosta :)

Ralfin ensimmäiset pennut ovat kohta 7 kuukautta ja on ilo seurata niiden touhuja. Erityisen iloinen olen siitä että niistä jokainen on rakas perheenjäsen ja jokainen saa olla lapsi ja kasvaa rauhassa ennen aksan aloittamista. Pentujen omistajien mukaan ovat kovin reippaita, sosiaalisia ja viisaita. Parissa pennussa näen selvästi Ralfin "lapsinero-maisuutta". Temppuja tehdään iloisena mutta aivoja käyttäen, ei häsläten. Kiva kyllä nähdä mitä niistä kasvaa isoina :) Kaikki pennut ovat hirmu suloisia ja kauniita <3

Meidän tiimi <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia