Pentu päivityksiä

Ei ole helpooa omistaa urostakaan ja jalostuksen suhteen yrittää parhaansa. Ralfille on suunnitteilla kaksi pentuetta ensi vuodelle kahden ihanan daamin kanssa, joilla molemmilla tulee ikä vastaan pennutuksen suhteen.

Olin alkuun päättänyt että kaksi pentuetta ja katsotaan mitä niistä tulee, mutta kolmas se vaan tuli koska molemmat tytöt ovat isoja sydämiä monin tavoin. Ja sen lisäksi niiden omistajat ovat minulle rakkaita ystäviä ja tunnen molemmat tytöt hyvin. Jos luoja suo ja nämä suunnitelmat toteutuu niin Ralfin lapsi pääsee sitten isin kotiin kasvamaan. Dessillä voi alkaa juoksu milloin tahansa kun sitten Timen juoksua odotellaan vasta helmi-maaliskuussa. Niin jännittävää <3

Yritän uroksen omistana myös parhaani minkä voin terveyden ja luonteiden suhteen. Haluan myös antaa Ralfin vaan sellaiselle nartulle mistä itse olisin valmis ottamaan pennun. Jos nää kaksi toivetta toteutuu, niin näiden kahden daamin ( Des ja Time ) jälkeen Ralf pysyttelee useamman vuoden jalostuksesta poissa koska en halua sille enempää pentueita ja ennenkaikkea haluan tietää ovatko ne terveitä! Nämä kolme riittää, katsoo sitten joskus myöhemmin. Sydämestäni toivon terveitä, hyväluonteisia rakkauspakkauksia jotka saavat hyvän kodin missä ne ovat ensisijaisesti perheenjäseniä. Peukut pystyyn että ... nää toteutuisi  

Time (Infinity Light Time waits for no one) on Alyxin tytär ja hyvin samantyylinen kuin äitinsä. Kiihkeä, elastinen, nopea ja järkevä narttu joka seisoo vahvasti omilla jaloillaan.



Olen seurannut niin hyvin kun olen pystynyt Rallen ja Alyxin pentuja. Olen tykännyt niistä hirmuisesti ja omistajat ovat myös tyytyväisiä omiin pupseihinsa. Ajatella että ne on jo 5 kk, aika vaan menee niin nopsaan. Kuvat ylhäältä alkaen, Xena, Force, Sea, Sign ja Rallyx.








  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia