Kisat ja pentusuunnitelmia

Käytiin lauantaina Sipoossa kisaamassa kolmen radan verran. Ensimmäisellä agilityradalla Ralf päätti heti alussa kokeilla jos juoksupuomi olisi sallittu ;) Eihän se ollut joten se otettiin uudestaan ja possu tuli taas läpi, jonka jälkeen sen siihen palautin ja käveltiin pois.

Edellisen radan muistuttelu kannatti sillä toisella agiradalla tehtiin tosi hieno puhdas rata, ja Narf pysähtyi tosi hienosti a-lle ja puomille (ehkä ohjaajakin vähä käytti extra ääntä). No tuo kun ei ota itseensä niin mikäpä siinä.

Kolmantena ratana oli vauhdikas hyppäri jonka sössin ihan itse. Ralfilla oli kova vauhti päällä ja en kertonut minne mennä ajoissa joten hän päätti suunnitella seuraavan esteen itse :)

Kiva fiilis kyllä. Nyt neljät kisat takana tänä kautena ja Rallerson on ottanut jokaisesta kisasta yhden nollan. Kontakteja pitäisi päästä treenailemaan, sillä ei ne ilman huoltoa ja ylläpitoa pysy vauhdikkaan miehen mielessä muutoin :)

Tässä rata: https://www.youtube.com/watch?v=MrcaMu7AJQg&feature=youtu.be

No sitten :) Jos astutus onnistuu ja kaikki menee hyvin niin Ralfille ja Desille tulee talvi pupseja <3

Des on Tiiun oma kasvatti, oikealta nimeltään Johan on Svingi. Des on hirmu kiva koira, todella itsevarma ja omaa hyvän moottorin sekä kyvyn rauhoittua. En malta odottaa mitä tulemaan pitää :)
Desistä voit lukea enemmän kasvattajan omilla sivuilla: http://www.johanonbordercolliet.com/des.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia