Reissu Hollantiin ja aksaa

Taas on viikot vierähtäneet. Olen aloittanut elokuun alussa työt Best Friend Groupilla myyntiesittelijänä. Työ on oikein mieluisaa ja monipuolista ja ennenkaikkea super kivat työkaverit.

Viikko sitten kävin Hollannissa katsomassa Alyxin ja Ralfin pentuja. Olipahan super ihania kaikki :) Harvinaisen tasainen pentue, kaikki olivat todella energisiä, rohkeita, leikkisiä ja ihmisrakkaita.
Kyllä saa isukki olla ylpeä jälkikasvustaan. Muutama päivä sitten olivat terveystarkastuksessa ja kaikki näytti hyvältä :)

Muutama kuva lapsista,---------------------------------------

Toissa päivänä oltiin sitten Ralfin kanssa pitkästä aikaa kisaamassa. Oli todella mukavat ja sopivan haastavat ja etenevät radat Esa tehnyt. Ensimmäinen agilityrata meni todella kivasti, ihan pikkujuttuja. Toisella sitten vedettiin täysillä, ohjausvalntoja vähä lennossa vaihdellen kun ohjaaja ei kerennyt suunnitelmien mukaisesti paikkoihin ;) Tosi hieno rata ja vahvaa esteiden lukemista Ralfilta. Ainoastaan lopussa tuli ylimääräinen svengi kun Ralle kääntyi hypyltä väärään suuntaan.
Sillä nollalla rapsahti 3 sija ja meidän eka agiserti :) Hieno ruskee :)

Treenit on muutenkin tuntunut nyt hyvältä. Jotenkin sellainen kokonainen radan tekeminen on alkanut sujua eri tavalla. Kyllä tästä vielä hyvä tulee ;)

Tässä meidän rata https://www.youtube.com/watch?v=RrqciDeCUW8&feature=youtu.be


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia