Ralfille pentuja

Kauan suunniteltu ja hartaasti toivottu, voisi sanoa tästä yhdistelmästä. Saimme toukokuussa ihania vieraita Suomeen kun Haika, Susan ja Alyx (Wannahave Marvelous Alyx)
saapui meille.
Vierailusta ei puuttunut jännittäviä hetkiä laisinkaan... Juoksun 9.päivänä proget olikin jo yli 8 ja heidän piti ottaa äkkilähtö tänne. Ainoat meno-paluu lennot jotka saivat oli illalla 22.30 Suomeen ja takaisin aamu 7. Että silleen :) Meillä oli siis 7 tuntia aikaa astutukseen ja Ralf kun oli vielä ensikertalainen niin verenpaine oli hiukan koholla.

Onneksi Alyx ja Ralf olivat niin rakastuneita toisiinsa että homma oli hoidettu aika pian. Saatiin kuitenkin vain yksi astutus, joten jännitettävää riitti. Alyx oli mahtavan oloinen narttu. Sähäkkä,pieni, elstinen tyttö jolla jalat maassa ja täynnä itsevarmuutta. Tykkäsin kovasti Alyxin rakenteesta ja luonteesta. Olen nähnyt myös kaksi sen jälkeläistä livenä ja olen erityisesti tykännyt niiden tavasta käyttää kroppaa, niiden kiihkeydestä, kuitenkin unohtaen hyviä hermoja.
 Alyx on hieno agilitykoira ja sillä on monta hienoa jälkeläistä maailmalla.
Tuskaiset neljä viikkoa ultraan meni aika meni nopeasti, ja siellähän näkyi pienokaisia.Ralfin ja Alyxin pennut syntyivät 14.7.2018, 1 uros ja 4 narttua. Pennut ovat nyt 9 vrk ja voivat hyvin. Kaksi tyttöä on musta-valkoista, yksi tyttö ruskea, yksi tyttö puna-trikki ja poika musta-valkoinen. Mottled pilkkuja on vissiin puolella ;) He ovat syötävän suloisia ja täytyy tyytä videoihin ja kuviin kun niin kaukana asuvat :) Tässä vielä linkki Alyxin kasvattajan kotisivuille :https://www.infinitylightborders.com/
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia