Ihana 2. päivä joulukuuta

Tänään oli pitkästä aikaa niin kaunista ulkosalla :) Ihmiset hymyili ja otti kuvia sinisestä taivaasta ja lumisista puista. Ihmiset käyttäytyivät kun ei olisi nähnyt moista sää-ilmiötä aikaisemmin.
On se mieletöntä miten paljon hyvää energiaa voi saada vaan kauniista ilmasta.

Lisäksi on kyllä ehkä aika hieno fiilis tänään ajella autoa 14 km ja kaikki ok Rallen kanssa. Päästiin vihdoin jyvälle mikä se juttu on. Ralf oli tänäänkin häkissään oikein ok, käytti nenäänsä ja söi nameja joita oli vähä sinne tänne heitetty häkkiin. Istui tai makoili ja kaikki oli ok, jopa jo 80 km/h.
Ainut reaktio mitä selkeesti oli nähtävissä oli se kun jarrutti mutkaan tai liikenneympyrään. Silloin se pyörähti pari kertaa häkissä ja kun mutka oli ohi se taas asettui. Eli epäilyksen on se että olen jarruttanut voimakkaasti ja se on törmännyt tms johonkin. Joka tapauksessa nyt alkaa näyttää aika aurinkoiselta tämä. Tällä hetkellä vanha autoni lainassa :) Karmeaa kun ajattelen sitä kun se laitettiin valjaisiin penkillä missä sillä ei ollut mitään turvaa kun tuli jarrut ja mutka :( Siinä sitä vasta heiluikin ja itseasiassa valjaissa sillä oli pahin olo. No minkäs sitä voi tietää /

Ja sydäntä lämmittää se että se ei äänestä johdu, jota jo hiukan ihmettelinkin kun ei ole moksiskaan pelottavista äänistä muuten. Ralf onkin esim eka koirani joka ei välitä naulapyssystä. Frida joka ei pelkää ääniä mutta yksi ääni on epämiellyttävä ja se on naulapyssy.

Ja kyllä tuo on niin hauska kaveri arjessa, mietin sitten muualla, että missä se pehmeys koirassa on :) "Repee". Vaikka mitä perkelettä huutaa lenkillä tai muualla niin ei kyllä tämä uros tippaakaan mene lukkoon. Ennemmin reaktio, hahaa mä menen vaan täysillä täällä, huuda sinä nainen menemään vaan, tai joo joo hidastetaan tehtia pikkuisen. Se on Rallessa parasta että se ei mene mistään sanomisista tai harrastuksissa anelevaksi tai varoviseksi. Hän on röyhkeä ja kuulolla mutta asenteella isolla A.lla :)

Huomenna mennään 2 kuukauden tauon jälkeen käymään hallilla, ja mä uskon että joku muukin on aika innoissaan :) Kyllä tämä iloksi muuttuu. Huomenna ajellaan sitten 5 km lisää ;)
Kiitos te ystävät jotka autoitte meitä <3

Kävin ottamassa myös muutaman kuvan tänään koirista ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia