Uusi työ alkoi maaliskuussa

Niin se elämä vaihtoi suuntaansa ja töiden puolesta minut nähdään nykyään Pompan leivissä
Iso muutos oli jättää 7 vuoden työrupeama muualla mutta mun sydän syykkii tähän suuntaan ja elämässä pitää kuunnella sydäntä ja tavoitella unelmia ja tassutella niitä kohti
Olen jeesanut Meriä pitkään aina silloin tällöin ja nyt puoli vuotta paiskinut kahdessa työssä ja päätös oli tehtävä omankin jaksamisen takia. Olen niin innoissani tästä mahdollisuudesta ja ennenkaikkea tavoitteena lähteä myyjänä viemään mahtavia tuotteita rajan ulkopuolelle vieläkin enemmän. Lisäksi jatkan keväällä syvempiä opiskeluita kansainvälisen kaupankäynnin parissa joten tämä ylioppilas-merkonomi on toivon mukaan vieläkin fiksumpi joskus. Toinen kuukausi käynnissä pelkästään Pompan parissa ja kivaa ollut :) Nyt suunnitellaan kovaa menoa uutta kautta ja uusia ihania Pomppia.

Tänä kautena saatiin Pomppia maailmalle, mm Saksaan, Norjaan, Britteihin, Austraaliaan ja Yhdysvaltoihin. Vielä on monta maata valloitettavana. On kivaa tehdä töitä tuotteen parissa johon itse luottaa ja mistä tykkää yli kaiken. Aina kun näen Pompan koiralla tulee hyvä fiilis ja vieläkin mahtavampi fiilis jos se istuu täydellisesti. Ja jos näen takin olevan liian löysällä tms, menen oitis oikaisemaan jonkun takin, heh :) Tunteella mukana siis.

Teen paljon töitä kotoolta joten uskon että koiratkin tykkäävät elämänmuutoksestani.
Toki se on myös erilaista ja ne sosiaaliset kontaktit eivät ole samalla lailla joka päivä kun ei ole fyysisesti se työpaikka mhin mennä. Mutta kaikkeen tottuu ja kunhan syksyllä myyn asuntoni taidetaan muuttaa enempi landelle ja ottaa Pompan varasto Malmilta mukaamme ;)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia