Ralf on käynnistänyt kisauransa agilityssä

Olenpa ollut taas laiska blogin kanssa mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.
Paljon on taas tapahtunut viime päivittelyn jälkeen ihan monessakin mielessä :)

Ralf tosiaan aloitti kisauransa agilityssä, ja voi tuota onnen tunnetta kun pääsin lähtöviivalle oman koirani kanssa, se tunne oli aivan mahtava. Ralf keskittyi niin upeasti ekoissa kisoissaan että ei tosikaan. Ekalla radalla ohitettiin muuri koska käskytin liian kovaa "tähän", muutoin se olikin puhdas rata kera hienojen kontaktien ja muutenkin <3 Toinen rata oli hyppyrata joka oli varsin haasteellinen 1-luokalle. Siltä kuitenkin tulos: 10 ( keppien korjaus ja yksi rima).

Tässä tuo ihka eka ratamme: https://www.youtube.com/watch?v=5Jcpn-hxMwY

Toiset kisat oli Lägillä ja siellä oli todella haastavat radat. Sieltä tarrtui myös hieno rata matkaan tuloksella 5 (kielto).

Kolmannet kisat menikin jo hiukan eri rutiinilla ja sieltä tärähti hieno Nollavoitto ja eka Luva.  Aika siistii :) Ralle teki niin hienot kontaktit ja oli muutenkin kivasti kuulolla. Vitsit mä tykkään meidän yhteisestä tekemisestä niin paljon <3 En vaihtaisi sitä mihinkään.

tässä rata: https://www.youtube.com/watch?v=ts2neE8jX_A

Neljännet kisat menikin todella hienosti. Ekalla radalla oli haastava sivulle irrotus A-lta sekä haastavat kepit mutta nämä kaksi meni tosi hienosti. Harmillisesti hyllytettiin kolmanneksi viimeiselle esteelle (putkiansaan) mutta ei sen väliä, oli niin hyvää tekemistä kuitenkin. Tässä siis oli hyppy joka piti takaa leikata ja mennä oikealle putkeen, mutta ralle meni suoraan putkeen. Mun ois pitänyt sanoa Ralf ennen hyppyä eikä jälkeen :) Käytiinkin treenaamassa tuota kohtaa ja saatin se oikein kivasti sitten tehtyä :)

Toisella radalla napsahti hieno Nolla ja 2 sija isossa porukassa. Tämä olikin hyppäri jossa mentiin kovaa, Me like :)  Tämä siis toinen luva 1-luokasta ;)

Tässä molemmat radat: https://www.youtube.com/watch?v=BpSqBKPIIyk

Nyt en ole ilmoittanut minnekään, ajattelin pitää kuukauden kisatauon edellisistä ja mennä vasta maaliskuun puolella kisaamaan :) Muutenkin todella huonosti 1-2 luokalle kisoja täällä päin.
Treenin alla on saada kepeistä vieläkin itsenäisemmät ja vahvemmat häiriön alla sekä treenata takaaleikkauksien jälkeen vaikeita kohtia. Myös haluan entistäkin enemmän vahvistaa ohjauksiin tuloa ;)

Eilen oli sitten pitkästä aikaa Marin yksäri tokon parissa. Mulla oli ollut tässä ehkä sellainen pieni motivaation puute koko lajia kohtaan mutta eilen se heräsi henkiin! Ralle oli ihan mieletön. Se teki liikkeet niin täysillä, häntä heiluen. En ole koskaan nähnyt sitä tokon parissa noin kivassa moodissa :) Oikeestaan alo-luokan liikkeet on kivasti pojalla hallussa mutta se seuruu on meille haastava ja sitä kontaktia varsinkin pitää vahvistaa ja vahvistaa :)
Ollaan aloitettu myös noutoa ja sekin kivalla mallilla sekä kartion kiertoa.

Ilmat ovat olleet myös erinomaiset. Aurinko paistoi lähes koko viime viikon ja käytiin monena päivänä nollaamassa päätä upeilla lumisilla peltolenkeillä.

Toivottavasti saadaan vielä nauttia lisää tälläisistä päivistä <3 Ihanaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia