Tammikuu ja uusi vuosi

Niin sitä vaan eletään vuotta 2017 ja toinen viikkokin jo menossa :)
Käyttin Rallen kanssa verinäytteissä samalla kun Frida sai rokotukset jotta saadaan nuo geenitestit Saksaan tutkittavaksi. Ne tulivatkin sieltä supernopeasti ja oli todella iloiset uutiset.
Ralf ei kantanut cea,tns eikä igs.ssää. Nyt on koira aika läpikotaisin tutkittu ja toki kiva fiilis ja rodunkin kannalta nää on aina hyviä juttuja että tutkitaan mahdollisimman paljon.

Nyt vaan sormet ristissä että poika pysyy terveenä <3 Eihän sitä koskaan tiedä.
Oma ajatusmaailmani on niin muuttunut Rexin kuoleman myötä. Olen kyllä edelleen todella kilpailuhenkinen ihminen ja se on mulla veressä aina ;) Mutta kun käyn kisaamassa nykyään ne virheet ei maailmaa kaada vaikak tulisi mitä. Tärkeintä on se että sulla on kivaa koirasi kanssa ja että sulla on terve koira jonka kanssa harrastaa ja että itse pystyt siihen. Ikinä ei tiedä miten itse pysyy fysiikka kunnossa ja miten koiralla. Joten nautitaan jokaisesta yhteisistä hetkistä harrastuksissa ja pidetää tärkeimpänä juurikin sitä.

Eilen oli vuoden toiset ohjatut treenit Ralfin kanssa Saija Mustosen opissa, ja kyllä oli kiva treeni ja kivaa muutenkin. Saija tekee todella järkeviä ja loogisia treenejä, siitä tykkään.

Tässä meidän menoa eiliseltä: https://www.youtube.com/watch?v=ITaU0exglF0

Käytiin myös sunnuntaina kuvaamassa Pomppia kun vihdoin lunta maassa ja kun ei tiedä kauanko sitä on. Tässä mahti otos iloisesta pojasta <3 Kuvan on ikuistanut Iris Kieme.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia