Pitkä kesäJessus sentään koko blogi seissyt melkein koko kesän hiljaisuudessaan vaikka on tapahtunut vaikka mitä.
Ehkä on ollut liikaakin kirjoitettavaa niin olen visusti pysynyt ajatusten kanssa oman pääni sisällä.

Ollaan asuttu koirien kanssa koko kesä siirtolapuutarha mökissä Vantaalla. On vaatinut hiukan totuttelua ja kekseliäisyyttä kun hanasta ei tule juoksevaa vettä, saniteettitilat ovat yhteiset ja pyykit käynyt pesee kaverilla jne. Paikka on muuten mahtava ja viihdytään hyvin muta kyllä sinne omaan kotiin kaipaan paljon.
Pitkien taisteluiden jälkeen saatiin heinäkuussa remontti aluille asunnossani missä siis löytyi pahoja homekasvuja. Kylpyhuone oli tehty epäammattimaisesti  jonne oli mm rakennettu kipsilevyillä korokkeita ilman vedeneristystä. Homeongelma on siis lähtöisin kylpyhuoneesta ja koska kyseessä oli tietyt homelajit jouduin minä sitten hävittämään n 70 % omaisuudestani :(Tällä hetkellä on edelleen iso kysymys kuka korvaa minulle aiheutuneet kulut jne. Tästä vuodesta ja ostamastani asunnostani voisin kirjoittaa kirjan joten jätetään asiat näin lyhyeen sitten. Asunnossa oli myös pahat ilmavuodot jotka selitti kylmyyden asunnossa varsinkin talvella. Nyt sitten päivä kerrallaan ja katsotaan onko laki puolellani ja mitä me päädytään tekemään.

Fridan vointi on ollut vaihtelevaa mutta tällä hetkellä asiat aika ok. On jopa päässyt kirmailemaan pellolle Ralfin kanssa. Särkylääkettä menee mutta niin menee mullakin.  Niin kauan kun koira on oma itsensä ja voi hyvin muuten niin näillä mennään. Kukapa meistä olisi täysin ilman kremppia.

Ralfin kanssa ollaan paljon mettäilty, aksailtu ja jonkun verran tokoiltu. Toko vaatisi jatkuvaa hinkkaamista ja paljon toistoja. Olen nyt alkanut pikkuhiljaa taas tekemään vähä enempi töitä tokon eteen. Oikeestaan kaikki muut alokasliikkeet pitäisi vaan toistoja tekemällä saada paremmaksi ja se kapulan pito on meillä se ongelma. Olenkin hakenut tähän jeesiä nyt hiukan ammattitaitoisemmalta taholta :)Katsotaan mitä yksityistunti tuo mukanaan parin viikon päästä. Ralf tuo ja kantaa liikkeessä mielellään kapulaa mutta kun pitäisi istua ja pitää sitä suussa niin se sylkäisee sen välittömästi maahan.

Kesällä ollaan käyty hakee kokemusta kaksi kertaa epiksissä ja vitsit että ollut siistiä. Ralle teki molemmilla kerroilla puhtaat mölli baanat ja keskittyi tosi hienosti minuun ja tekemiseen eikä antanut ympäristön ja älymölyn vaikuttaa meidän tekemiseen. Ja just että jäi nätisit lähtöön oli se hieno juttu :) Tässä meidän baana: Ralf supermöllit Vantaa

Ralf on tosi estehakuinen ja tulee kyllä ohjauksiin mutta paljon täytyy tehdä töitä että alkaa kasaamaan itsensä ennen hyppyä eikä laskeuduttuaan. Ne on sitten vaan treenattavia asioita ;) Kontakti ovat tosi hyvällä mallilla, paitsi a-este jota olen pohtinut koko kesän tuleeko siitä juoksu vai pysähdys. Nyt olen tullut siihen päätökseen että pysärillä ainakin aloitetaan ja katsotaan sitten myöhemmin opetanko molemmat vai myöhemmin juoksun vai miten. Jostain pitää aloittaa ja tällä nyt mennään. A-projekti ollaan muutenkin vasta aloitettu nytten koska en sitä kasvavan koiran kanssa tee, samaten kepit on aloitettu kunnolla nytten vuoden ikäisenä.
Tällä hetkellä Ralle menee 10 keppiä kahdella ohjurilla J Kyllä se siitä lähtee! Kepit on aina minulle se haastavin ja tylsin este opettaa :) Ennenkaikkea on mahtavaa harrastaa koiran kanssa joka haluaa tehdä minulle asioita ja haluaa tehdä asioita oikein ja pääkoppa pysyy kasassa vaikka mentäisiin kovaa.

Niin ja mahtavaa oli saada Ralfin terveen koiran paperit. Lonkat A/B, kyynäreet: 0/0, Polvet, 0/0, selkä terve, silmät käyn ottaa joukkotarkin yhteydessä loppuvuodesta.

Hip hei ja Gwenin kanssa upeita kisoja, nollia kakkosista ja nousu kolmosiin ja kolmosista eka nolla, mahtavaa! Niin siistiä kun on saanut Gwenin kanssa kirmailla, jatketaan harjoituksia nyt sitten isojen tyttöjen luokassa :)Yhteistyö pelaa ja juoksukontaktit vaatii vaan hyvää ylläpitoa :)
Gwenin edelliset kisavideot:

Serti rata kakkosista
Tämä baana oli varmaan parasta meitä ;) Ja ennenkaikkea tosi jees kontaktit.

Eka nolla kolmosista
 Muuten hyvä rata mutta keinulle pitää saada varmuutta itsenäiseen tekemiseen koiralle että saa ohjaamiseen etumatkaa.

Palataan astialle ;)

Pientä kesäkuva satoa:)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia