Kanttarelli koira kehittyy ja muuten vaan blogin päivittelyäVoi että kun on taas mennyt aikaa sitten edellisen kirjoituksen.
Paljon ollaan touhuttu mutta sitten samalla oli tylsä kevätflunssa kylässä ja jouduin siksi perua kisat Gwenin kanssa.
Kesäkuun alussa mennään taas rallattelemaan ja pyritään nyt saada parit hyvät reenit ennen sitä.
Jospa ihan ostaisi jonnekin antoisat treenit.

Ralf on mennyt tosi paljon eteenpäin haju jutuissa. Se löysi eilen taas kolme vaikeasti piiloitettua kanttarellipurkkia kotona ja ilmaisi oikeaoppisesti kun löysi ne.
Mä olen tosi innoissani tästä haju jutusta. Ihan uutta, opettaa meitä molempia. Vitsit mä niin haluan että siitä tulee kunnon kanttarelli koira ja tyhjennetään koko metsä ;)

Agilityssäkin on menty taas paljon eteenpäin : Ralfilla kasvaa itseluottamus kokoaika. Hakee upeasti esteitä ja kuuntelee ohjausta, mutta ajoissa täytyy kertoa tälle kaverille mihin matka jatkuu.

Ollaan paljon nähty ja treenailtu myös tokoa, yhdessä Marielin ja Ralfin veljen (Muusin) kanssa. On niin kviaa kun on veljekset ja joku jonka kanssa treenailla samoja juttuja.
Pojat onkin niin ihanat kaverukset <3

Frida voi myös tosi hyvin. Neiti on aivan intona kun uintikausi on alkanut. Ne vetääkin Ralfin kanssa kilpaa kumpi vetää upeampia mahaplätsejä veteen hypätessä.

Eipä tässä kummempia. Perus maanantai ja illalla kouluttamaan uusia ryhmiä ekaa kertaa, oikein mukavaa ja ilmakin on mitä mainioin :)

 Muusi & Ralf

 Ralf ja mun synttärikukat

                  Frille odottaa palloa                                          Ralle treenaamassa

 Älä vie mun palloa <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia