Tokoa ja agia tasapuolisesti :)Johan ilma vaihtelee. Paistaa ja sataa vähän vuorotellen. Kuitenkin kevät on täällä ja se on huippua. Vappukin on tulevana viikonloppuna ja tein simankin itse. Tein kaksi satsia, tummempaa ja vaaleampaa, katsotaan kumpi parempaa :)

Ralfin kanssa oltiin viime viikonloppuna Riitta ja Pekka Korrin koulutuksessa. Olipas aika nastaa tuo tokoilu ihan kunnon silmien alla.
Ralf sai kovasti kehuja keskittymiskyvystään ja halusta tehdä positiivisella asenteella. Ollaan saatu sitä kapulajuttua taas eteenpäin ja nyt vaan treeniä lisää.
Seuruuseen saatiin tärkeä vinkki että palkka tulee aina siitä kohdasta missä toivon sen posken olevan.
Kaukot menee myös hyvin paitsi seiso-istu (takajalat ei pysy paikoillaan ) sitäkin pitää vaan reenailla.
Kukapa ois uskonut että näin minäkin innostun tottiksesta :) Noh jatketaan harjoituksia!
Kävin myös ostamassa uuden ohjatun noudon kapulan joka paljon parempi kun edellinen.

Aksaa ollut nyt vähemmän mutta sitäkin tehokkaammin. Puomin kontakti mennyt huisisti eteenpäin. Käytiin tossa toissapäivänä Ralfin ja lainakoirani Gwenin kanssa teho kontakti treenailemassa, tässä pikkasen videomateriaalia:  https://www.youtube.com/watch?v=hN-FOR_5dXE

Käytiin tosiaan Gwenin kanssa myös reilu viikko sitten kisaamassa pari starttia. Aivan sairaan hyvät radat oli. Agiradalta tuli vaan kontaktivirheitä ja hyppäriltä yksi rima. Se hyppäri olikin parasta menoa tähän asti. Tässä hypäri: https://www.youtube.com/watch?v=HQf0e-51XVY&feature=youtu.be
Tykkään kyllä niin kovin tuosta työstä ja musta tuntuu että meillä on yhdessä super hauskaa J<3

Ensi viikolla kolmannet yhteiset geimit edessä ,sinne siis asenteella fiilistelemään!

Niin ja löysin elämäni kumpparit :) Pienet ne on ihmisellä ilot. Mulla ollut varmaan 10 vuotta nokian hai saappaat mutta aina jotenkin tuntuneet vähä kömpelöiltä jalassa. Nyt löysin tretornilta aivan mahtavan kevyet ja kaposemmat saappaat millä on tosi hyvä käppäillä :)

 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Poikien agility kuulumisia

Poikien kuulumisia