Tilanne katsausta

Pitkästä aikaa taas! Pitäisi vähän useammin käydä kirjoittelee kun siitä tulee aina hyvä fiilis ja muutenkin ainahan on jotain kerrottavaa :) Voisi yrittää ottaa tavaksi että kerran viikossa löpertelee kuulumiset.

Ollaan taas vähä innostuttu tokosta. Nyt viikonloppuna on Korrien koulutus ja sitä odotan innolla. Toivottavasti tulee kivoja vinkkejä. Saatiin myös neuvoja kapulan pitoon. Ja Ralf tekee aika hyvin nytten sillä tyylillä. Yhdistetään vasta myöhemmin se että on paikallaan sen kanssa. Nyt laitan kapulan maahan, odotan että nostaa suuhun, lähden kävelee itse ja se ottaa sen suuhun ja seuraa mua sillä :) Aika jees. Ostettiin myös uusi kapula joka on paremman kokoinen :)

Sit Ralf osaa nyt hyvin liikkeestä maahan-menon. Seuruussa pitää alkaa kiinnittää huomiota että pää pysyy ylhäällä, jessus mitä natsi meininkiä :) Kai se on se mikä siinä sit ihmisiä koukuttaa et ikinä ei ole tarpeeks hyvä :)

Agilityn saralla taas menty eteenpäin. Puomi ollaan tehty kokonaisena mutta siis huom matalana minipöydän päällä. Mukaan vaan sitten lisää omaa liikettä ja häiriötä kokoaika.

Viimeksi treenattiin vähän poispäinkäännöksiä (video tulossa). Oikein hyvä treeni. Ensin ei tullut ohjaukseen vaan kun oli hypännyt esteen niin ei kääntynyt takas oikeeseen suuntaan. Sen jälkeen otettiin valmis palkka jolloin poitsu päätti että pääsee lyhyempää matkaa palkalle, sen jälkeen oho ja palkka takas ja sitten onnas. Eli varmaan koiralle aika hyvä oppimisjärjestys ja meni tosi hienosti lopulta ;) Apupalkkaaja ois ollut hyvä mutta saatiin se noinkin :)

Eilen tehtiin pitkä lenkki Tuomarinkartanon ja Haltialan kupeessa. Oli ihana ilta auringossa kävellä joenrantaa pitkin! Ralf olikin aika valmista kauraa nukkumatin osalta kun tultiin kotiin <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia