Tähystys ja tuomio sekä Ralfin rallattelua!Aikaa taas kulunut edellisestä! Fridan tähystyksestä nyt kaksi viikkoa aikaa ja hyvä että tehtiin jotta saatiin vastauksia!

Nivelessä selkeä inflammaatio. Olkavarren luun nivelpinnan takakolmannes rosoinen ja kulunut ja vastapuolella nivelkapseli reagoinut, inflamoitunut.
Ei kuitenkaan vanhaa osteokondroosi-leesiota muistuttavaa. Keskiosa nivelpinnoista siistit. Sisäpuolen siteet ehjät. Edessä hauis ehjä ja palpatorisesti kauttaltaan kiinni lapaluussa, mutta kiinnityksen
ympärillä myös inflamoitunut vyöhyke, muu hauisjänne normaali.
Diagnoosi: Krooninen nivelen tulehdus ja kuluma mikä todennäköisesti traumaperäistä.

Fridalle laitettiin pitkävaikutteista kortisonia niveleen + 10 päivän rimadyl-kuuri ja lepoa. Tänään tikit pois ja cartrophen-kuuri vielä 4 viikkoa.
Eli nyt hoidettiin kovalla kädellä tuota tulehdusta. Jos saadaan tulehdus kuriin niin Frida pitäis saada kivuttomaksi, mutta takeita ei ole. Kovasti kuitenkin nyt näyttää hyvältä, sillä Frida liikkuu jo todella paljon paremmin.
Toivottavasti tämä myös jatkuu pidempään!Todella toivon sydämeni pohjasta että muuten hyväkuntoinen ja nuorekas Frille saadaan kivuttomaksi ja monta upeaa elinvuotta vielä hänelle.
On aika tylsää kyllä että noin pieni juttu jossain nivelpinnassa vaikuttaa koira elämään noin radikaalisti! Toki ei unohdeta varvasta, mikä kyllä on parantunut hyvin. Edelleen katkaisukohta arka!?

Ralfin kanssa ollaan aksailtu ja ulkoiltu. Jätkä on saanut taas uusia kavereita ja nauttii niin juoksennella niiden kanssa. Toko ollut nyt vähän tauolla, täytyisi taas skarpata.
Toisaalta hotsittaisi opettaa uusi temppu Rallelle ja sen on aika hauska temppu JOlen nähnyt videoita missä bortsu halaa toista koiraa ja tämä ois aika hauska juttu!
Ei varmaan helppo mutta ehdollistamalla vaan homma käyntiin! Fridaa ei sentään oteta avuksi vaan aloitellaan ihan muusta!

Eilen käytiin ulkoilemassa Sannan ja Madden kanssa ja voi että kun hän napsi upeita kuvia Ralfista! Alla muutama. Niin ja jätkä on tasan 52 cm, punnita pitäisi myös ;)


Tässä uusi video meidän reenailuista toissapäivältä: https://www.youtube.com/watch?v=x7MBLijpJkk

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia