Lainakoiran kanssa nollavoitto ja muuta stooriaTaas on hetki vierähtänyt… Frida voi niin ja näin. Välillä tuntuu että mennään parempaa kohti ja välillä tuntuu siltä kun oltais samassa pisteessä. Ärsyttävää, miksi se ei vaan voi tulla kuntoon nyt? Tätä
on kestänyt ihan tarpeeksi kauan. Ei sillä tietääkseni ole kipuja, on pirteä ja iloinen ja haluaa leikkiä Ralfin kanssa ja aina ensimmäisenä ovella kun mennään ulos. En sitten tiedä onko se sillä vaan tapa että sen liike vähän epäpuhdas kun ollut niin pitkään siinä jalassa ongelmaa.

Toivotaan nyt että tulisi kunnolla kuntoon. Käydään fyssarilla nyt kerta viikkoon ja toivottavasti käsittelystä + vesikävelystä on hyötyä.

Ralfin kanssa ollaan opeteltu uusia temppuja. Listalla on nyt kylki ja lelujen kerääminen koriin. Toki pitää vielä vahvistaa paljon. Halaus projekti on vielä työn alla, mutta kehittyy hienosti.
Vähän ollaan käyty myös aksailemassa ja silmissä se kehittyy ja vauhti lisääntyy. Päällejuoksuja täytyisi alkaa treenata kunnolla, sillä tiedän että se on haastava ohjaus maksin kanssa.

Eipä tässä kummempia. Tänään mennään vähä treenaamaan ennen kun koulutan omaa ryhmääni! Kevättä odotellessa <3

Ainiin, eilen kävin sitten korkkaamassa ihanan Gwen tytön kanssa kisailut Bat.in kisoissa.
Agirata oli oikein hyvä, muutama perus ohjausvirhe mutta super tyytyväinen olin juoksu a-han ja puomiin.

Hyppyrata sopi meille ja painettiin hieno nolla voiton kera! Olipa suparkivaa! Siitä oli melkein puoli vuotta kun viimeksi kävin kisaamassa ja kaipasin niin sitä fiilistä mikä siellä on! 

Tässä meidän hypäri:


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia