Aksaa, temppuja, lainakoiraa ja muuten vaanTaas alkaa kelit kyllä olemaan sellaista sontaa että oksat pois! Vesisateesta huolimatta tuolla ulkona täytyy viihtyä haluaisi tai ei.
Käytiin Ralfin kanssa lauantaina hallilla. Muuta ei tehty tällä kertaa kun suoraa kujaa ja puomin alastuloa.

Kujaa ei olla tehty kovin paljoa, siitä huolimatta meni tosi kivasti vaikka otti pientä kulmaakin mukaan. Ensi kerralla
voisi ihan muutaman sentin kaventaa tuota suoraa.  Tarkoitus sitten myöhemmin ottaa ohjurit mukaan. Keppejä en kuitenkaan suorista ennen kuin jätkä on n. vuoden ikäinen.
Kepit on kuitenkin fyysisesti rankka este kropalle ja en halua ottaa mitää riskiä että Ralf menisi rikki!

Puomille ollaan alettu ottaa enemmän häiriötä mukaan. Melkeinpä voisi ottaa mini pöytä ja siihen laittaa puomin ylös ja alasmeno.
Saisi sitä sitten treenattua ”kokonaisena”.  Ralfin kanssa on tärkeää että ei jää junnaamaan pitkäksi aikaa samalle tasolle vaan että sopivasti lisää haastetta kokoaika.

Tässä vähän live pätkää: https://www.youtube.com/watch?v=rCparvNsEik

Tänään mennään vierailemaan Helin treeneihin. Tosi kivaa  :)

Ralf oppi myös viikonloppuna uuden tempun: Kylki (eli menee kyljelleen makaamaan)
Lisäksi ollaan päästy esineen halaamisessa hyvin eteenpäin. Näistä videota myöhemmin!

Yritetään selvitä tästä viikosta jotenkin. Onneksi mennään kohti kevättä kovaa vauhtia! Eilen tein lohdutuspizzaa ;) Nam että oli hyvää. Siitä on aika pitkä aika kun olen väsännyt kotitekoista lättyä! Tein toisen puoliskon jauheliha-tomaatti-aurajuusto ja toiselle puolelle kinkku-ananas-aurajuusto. Ja toki koko pizzaan valkosipulia ja rutkasti juustoa!
Olen myös käynyt pari kertaa kokeilemassa Gwen tyttöä. Gwen on todella ihana nuori bortsu tyttö jonka kanssa mielelläni puuhastelen.
Olimme viime keskiviikkona Jennalla ja mennään taas ylihuomenna. Kirjoittelen myöhemmin lisää meidän yhteisistä touhuista! Kiitos Sannille että pääsen touhuamaan likan kanssa!
Sen ainakin jo tiedän tai olen oppinut sen verta tuntemaan sitä että se haluaa tehdä kaiken oikein ja on todella nöyrä ohjaajalleen. Kääntyy kivasti ja tekee kaiken todella tarkasti. Ohjausherkkyyttä on, ja se tuo haastetta omaan ohjaamiseen. Se on vaan hyvä niin oppii että ohjaukset täytyy olla selkeitä eikä vaan sinne päin. Tämähän oli minulle tuttua Rexin kanssa. Eivät yhtään samanlaisia mutta tuo ohjausherkkyys yhdistää niitä hiukan.

Tässä pikku pätkä viime viikolta: https://www.youtube.com/watch?v=VfepZCJaP_0 
Kivaa kun kohta pääse taas uudestaan!


Tämä bloginihan alkaa olemaan oikein laajalla alueella, ei todellakaan vaan koirissa ;) Vähän treeniä, vähän pizzaa ja vähän ihmissuhteiden ymmärtämistä. Ei se väärin ole :) Palataan taas astialle ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien kuulumisia