Treeniä, ulkoilua ja Fridan tähystystä odotellessaTaas on treenattu niin tokoa kuin agilityä. Viime sunnuntaina tokossa Ralf ei oikein ollut kovin keskittynyt joten lopetettiin hiukan aiemmin.
Tein muutaman onnistumisen, leikittiin ja poistuttiin! Vielä on Ralfille kova häiriö jos muita koiria palkkaa lelulla, muuten menee jees!

Niinulla käytiin viime viikolla ja eilen Jennalla. on tuo super taitava 7 kuinen pentu! Korjaa nyt jo mun linjoja ja tekee ku vanha konkari!
Puomin alastulolla ollaan päästy kovin eteenpäin ja viikko sitten tehtiin keinua ekaa kertaa niin että keinu ei laskenut, vaan juoksi suoraan namille ja nostin alas (meillä oli pöytä alla).
Alkuun vähä jännitti mut muutaman toiston jälkeen meni rohkeasti ja onnessaan palkalle!

Tässä muutama treeni niin aksasta kun tokostakin!

Tokoa: https://www.youtube.com/watch?v=lBSm8N9lrdU
Aksaa Niinulla: https://www.youtube.com/watch?v=WKzcqK87eWY

Pari päivää ollut upea keväinen talvi-ilma! Ralf nautti pellolla ja päästeli menemään kun hanki kantoi ! Lisää tuollaisia ilmoja kiitos! 

Huomenna onkin sitten jännä päivä kun Frida menee tähystykseen! Toivotaan nyt että sieltä löytyy jotain vastauksia! Alkaa olee tosi puuduttavaa meille kaikille ja ennenkaikkea Fridalle! Jatkuvaa ontumista! Pahin se on levon jälkeen ja kun se esim hyppää sängyltä alas! Myös ikävä alusta lisää ontumista!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia