Sateita, treenejä ja sairastupailuaOnpas sateista ja synkkää. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä menoa! Fridan kanssa käytiin viime perjantaina Jan Räihällä ja päädyttiin siihen että olkapää tähystetään jotta nähdään mitä himputtia siellä on. Tällä hetkellä taas keventää oikein olan takaa! Turha asiaa murehtia ennen kuin saadaan selvyyttä asiaan!
Frida siis edelleen käy tarpeillaan ja lepäilee enimmäkseen.

Ralfin kanssa ollaan käyty tuuraamassa kouluttajatreeneissä Niinulla. Ollut tosi kivaa ja saatu oikein hyviä vinkkejä sieltä. Edelleen tehdään ihan pentujuttuja eikä paljoa sitä aksaa treenata. Sellainen 7 minuuttia on oikein hyvä pätkä tehdä ja sitten ainakin hetki lepoa väliin.

Olen rakentanut kontakteja samalla tavalla Ralfille kun aikoinaan Rexille. Aloitin ihan pikku pentuna sohvatyynyllä että oppii löytämään takajaloilla oikean paikan ja palkkaa siitä.
Nyt ollaan siirrytty puomin alastulolle ja oikeastaan eilen oli niin hyvät muutamat toistoa. Oli hetki sellainen probleema että luuli että saa vapauttaa itsensä kun katsoo eteen. Käytiin yhdessä Marielin kanssa treenaamassa eräs päivä ja saatiin etupalkalla jota joku vahti hommaa eteenpäin. Nyt siis eilen toimi tuo paikan haku ja eteen katse ja vapautus tule käskyllä.

Yksin kun käy tekemässä silikoninen muffinivuoka toimii loistavasti. Laittaa sen väärinpäin ja siten kerkiää reagoimaan jos tyyppi lähtee ilman lupaa. Tästä on siis hyvä jatkaa :)

Ainiin Rallen toinen korva on kans nyt ihan pystyssä. Siinä oli toinen kärki hiukka alhaalla pitkään mutta nyt sekin päätti popsahtaa ylös :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia