Lumet suli ja pientä kuulumistaEipä tuo Fridan jalka vieläkään vaikuta paremmalle. En enää tiedä onko olkapäässä vai varpaassa se ongelma. Jos ei nyt kohta aleta etenemään niin lääkäriin on mentävä uudestaan.
Fyssarilla käytiin tällä viikolla ja ainakin oli kovin jumissa. Oli tosi mukava ja pätevän oloinen fyssari Mevetissä vaikkakin tuttu harrastuspiireistäkin J

Tänään mennään Fridan kanssa uimaan tuonne sporttihurtan hallille. Toivottavasti tyttö ilahtuu kun niin vesipeto on.

Ralfin kanssa käytiin eileen seuran agility penturyhmän treeneissä ja tehtiin ympyrää (irtoomista) Narf oli varsin pätevä.  
Mutkaputkiin irtoomista haluan saada vahvemmaksi. Suorissa putkissa ei ole ongelmia, tai mutkaputkissa silloin kun on apupalkkaaja ja päästän sen ns, kiinni pitämällä että missä putki,missä putki. Siitä Ralle innostuu J
Kujaa ollaan alettu tekemään, toki ihan niin että juoksee suoraan läpi ettei tartte kroppaa kääntää millään tavalla.

Tokossa on edelleen haastetta tuon kapulan kanssa. Vaikka vaihdettiin menetelmää niin ei oikein lähde etenemään. Lyhyet kestot kyllä, mutta jos pari sekuntia pidempää odottaa että sanoo jess (mistä saa pudottaa sen) niin alkaa mälväämän sen kanssa!
Sunnuntaina mennään taas seuran tokoon ja odotan jo innolla J

Lumet suli ja tuli yök ilmat ainakin hetkeksi. Toivotaan että saadaan pikkupakkanen takaisin ja vähäsen lunta joka peittäisi liukkaat tiet.

Ei tuosta pojasta isoa kyllä ole kasvamassa J Nyt tosiaan 6.5 kk ja painoa 12,8 kg ja n. 50 cm korkea ;) Mulle eksyy aina pikkupoikia. Isoa en toivoisikaan agilityyn, kun tosta pari senttiä kasvaisi vielä niin olisi oikein kiva. Vaikkakin pääasia että on terve :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia