Fridasta rotuyhdistyksen agimestari 2015 ja sitä myötä eläkkeelle. Lisäksi Ralf kotiutunut!

Taas laiska päivittää monta asiaa kerrallaan :)
Ensiksi Frida uutisia. Purinalla kisattiin 30.8.2015 Kerry ja vehnämestaruudet agilityssä ja Fridahan hoiti koko potin kotiin ;) Mun rakas kiituri <3 Agilityradalta todella hyvä 5 ja hyppäriltä todella hyvä 0 ja yhteistuloksissa riitti voittoon!
Samaten haikein mielin jätän Fridan erittäin ansaitulle eläkkeelle urheilusta, haluan mielummin pitää terveen Fridan pidempään kuin rikkinäisen koiran ahneuden takia! Taito on osata myös lopettaa ajoissa koska jos koiralta kysyy niin sehän haluaisi vielä jatkaa.
Fridalla ollut kuitenkin jo kolmatta kertaa tuo olkapää tulehtunut joten riskejä en enää ota! Mietintämyssyssä on siirrytäänkö tästä rallytokon pariin!

 
Sitten muihin asioihin. Räyhä-Ralf valtasi kotimme tiistaina 8.9.2015. Ralf on jo kotiutunut hyvin mutta Frida ei tosissaan ajatukselle ole vielä lämmennyt. Frida sietää sen minkä tällä hetkellä tarttee mutta sitä ällöttää kyseinen konvehti-hiirihäntä ja annan neidille aikaa tottua ajatukseen sillä tavalla että ovat eri tilassa kotona sen aikaa kun alkaa selvästi osoittaa kiinnostusta. Onhan se kova paukku arvonsa tunevalle terrieri rouvalle että yhtäkkiä kotiin saapuu joku pieni piraija-hai hyökkääjä  ;)
Ralf on aika villi tapaus, ainkin kotioloissa! Kova leikkimään ja vetämään hepuleita ja törmäämään seiniin ;) Syö hyvin ja on palkattavissa hyvin sekä nameilla että lelulla.
Uudet tilanteet vähä jänskättää vielä mutta varmasti tosta reipastuu samanlaiseksi kuin kotona kuhan vähä kasvaa ja saa kokemusta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia