Arvokisat 2015 takana

On ollut pitkä tauko viime kirjoituksesta. Ihan ensiksi haluan kertoa että ennen kun Rex poistui joukostamme saavutimme siis kaksi nollaa sertien kera kolmosista. Ajat oikeutti 2 ja 3 sijalle sekä Rex osoitti että olisi ollut kova luu maksien kärkikahinoissa :/ Onneksi on muistoja ja ennenkaikkea Rex opetti minulle niin paljon. En olisi se ohjaaja mitä olen tänä päivänä ilman Rexiä!
Fridan kanssa ollaan kisattu todella vähän kuluneena kautena ja onhan neidillä ikääkin jo. Silti matkaan tarttui neljä tuplanollaa ja hyviä sijoituksia sekä se yksi voitto juuri ennen karsintoja :)Sm kilpailut käytiin tänä vuonna Oulussa ja oli meidän kuudennet sm-kisat ja ensimmäinen kerta kun mokasin karsintaradan eikä oltu finaalissa. Ohjasin yhden hypyn hätäisesti ja se oli siinä.
Ei sitä nyt muutenkaan henkisesti ihan sillä tasolla ollut missä olisi pitänyt olla ikävien tapahtumien takia.
Reissu oli muuten mukava ja mitä parasta matkaseuraa ;) Kiitos Satu ja Jalmari! Auto oli aikas täyteen ängetty ;)

Maajoukkuekarsinnat sitten käytiin puolestaan Jyväskylässä. Ensimmäiseltä radalta tehtiin todella hieno nolla mutta aika ei riittänyt 22 parhaan joukkoon ja pienestä jäi kiinni. Agilityradalla sitten oltiin tekemässä hyvää nollaa ennen kun Frida sitten päätti räkästä a-esteen.
Oli upeeta vielä kerran saada osallistua Fridan kanssa ja fiilistellä sitä meidän juttua. On se vaan kultainen ja taitava koira.

 
Frida JyväskylässäKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia