Fridalle SM-Nollat kasaan ja Rexille ihka eka Nolla Sertin kera kolmosista

Fridan kanssa käyty muutamat startit pyörähtämässä ja ensin oli taas noita kontakti hässäköitä. Nollia tarjottiin miltei kaikilta radoilta mutta aina lopetus kontaktille tai vitosella maaliin.

Nyt onkin uus kikka kontakteilla Fridan loppu uran ajaksi :) Ainakin nyt kahdet kisat toiminnut ja toivottavasti toimii jatkossakin :) Ihana Frille tehnyt kyllä varmaa ja mahtavaa työtä mun kanssa, ainoastaan yhdet kisat meni penkin alle koska mamma ei ollut kunnossa ja kisat olisi pitänyt alunperinkin jättää väliin. (Oppia ikä kaikki) Frida otti hienosti Annen radoilta kauden kolmannen tuplanollan ja oli hienosti kolmas kovassa porukassa. Frillellä nyt kisataukoa muutama viikko ja sitten mennään taas :)Fridan ratoja ei kauheesti ole videolla mutta tässä yksi hypäri joka oli pähee ;)

https://www.youtube.com/watch?v=usBp5HRGWZ8

Rex ollut kisatauolla marraskuusta lähtien. nyt ollaan käyty Elinalla Turussa ja saatu paljon irti sieltä ja toivon mukaan saadaan vielä paljon :) Kurssi siis kesken ja olen tykännyt kovasti!
Paljon olen myös tehnyt hommia Rexin mielentilan kanssa ja paljon silläkin puolen vielä tekemistä.

Nyt käytiin 22.2 Porvoossa kisoissa kahden startin verran. Ekalla radalla oli vähä hosuvia kohtia mutta paljon hyvääkin. Ohjasin koiran pussin ohi koska jäin niin kiinni ja jännittämään okseria joka oli sitä ennen. Radalta kaksi (minun) rimaa myös, tulos siis 15. Kepeille vienti oli ehdoton plussa että sain onnistumaan koska oli todella vaikea kulma.
Tokalle radalle lähdettiin oikeassa mielentilassa ja oli mielestäni tosi hyvää tekemistä vaikealla radalla. Ainoastaan puomilla ei tullut loppuun asti vaikkakin pysähtyi ja poistui luvalla.
Rexin eka nolla kolmosista ja upeasti toinen kera Agility Sertin. Nyt siis lähti Rexin kello pyörimään :) Aika makeeta!Mulla on paljon hommia Rexin kanssa tiedossa. Paljon läksyjä joka vaatii aikaa, toistoja ja johdonmukaisuutta!

Talvi ollut aika surkea kun jäällekään ei ole päässyt mutta selvitty pimeydestä kuitenkin jotenkin!

Rexin Nollanen: https://www.youtube.com/watch?v=-xM0InxoE3s


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia