Voihan pitkästä aikaa sentään :) Rex juhannuksena kakkosiin ja Frida back in agility

Huomasin juuri että olen viimeksi kirjoitellut blogiini toukokuussa :) Olenpahan ahkera!
Kesään mahtuu kyllä kaikenlaista koirarintamalla.

Frida on saatu kuntoon ja aksailee taas. Neidillä on hurjasti intoa ja vauhtia ja toivon että meillä tulee hieno kisakausi joka kuitenkin tulee olemaan aktiivitasolla varmaankin se viimeinen koska Frida täyttää huhtikuussa 2015, 9 vuotta.

Juhannuksena kirmailtiin Rexin kanssa ekalla startilla meidät kolmannella voittonollalla kakkos luokkaan :) Se oli hieno rata alusta loppuun. Tuomarina oli Anne Savioja.

Tässä video : https://www.youtube.com/watch?v=oQ21UzqMFyI

                                                                     

Seuraavana päivänä napattiin sitten Asko Jokisen agiradalta eka voittonolla kakkosluokasta :) Video löytyy tuolta samasta äskeisestä linkistä. Päivän ensimmäinen rata olikin täysi katastrofi jonka lopetin kesken kun koira lähti radalle täysin väärässä mielentilassa. Näin se menee kuuman koiran kanssa. Yksi rata voi mennä täysin penkin alle ja toinen sitten ihan nappiin :)

Frida taituroi myös hyvän aginollan juhannuksena ja hypäriltä yksi rima. Frida oli vähän jumissa joten vauhti ei ollut ihan sitä normaalia. Käytiin osteopaatilla jussin jälkeen ja Johanna sai selän aika hyvin auki.
Juhannus oli muutenkin oikein mukava (säätä lukuunottamatta) Välillä rakeita tuli kaatamalla ja välillä aurinko paistoi.

Fridan kanssa oltiin myös kisaamassa taannoin Tuusulassa. Neiti oli aivan liekeissä. Vain tuuri puuttui tuona päivänä. Kahdella radalla tulos 5 (toisella yksi rima ja toisella puomin alasmeno) Molemmilta radoilta ois napsahtanut hienosti voitto ilman tuota virhettä mutta sellaista tää agility on, pienestä kiinni :) Olen silti tosi tyytyväinen koska kaikki kolme rataa oli hyvää yhteistyötä ! Tulokset siis 5,5 ja 10 :) Oli huippukivat radat Markku Kaukisella, ainakin sai juosta henkensä edestä ;)
Frillen agirata: https://www.youtube.com/watch?v=Nu3UiNwt2Ec&feature=youtu.be
hyppyrata: https://www.youtube.com/watch?v=AkUKztr0JXc (hyppäri oli muuten hieno (alussa koira valui kun unohdin mitä mun piti tehdä )


Frida puomilla, Tuusulassa 

Rex on nyt pienellä kisatauolla koska opetellaan A-esteelle juoksukontaktia laatikolla. Treeni etenee hienosti ja kohta päästään lodjun kanssa madalletulle a-lle. Kiva kun on joku tälläinen pikkuprojekti menossa. 
Viikonloppuna tiedossa Fridan kanssa kolme starttia omissa kisoissa ja toisena päivänä sitten täytetään työvelvollisuutta :) 

Viime viikonloppu vietettiin kerry&vehnä leirillä aksaa kouluttaen ja tietenkin tein omienkin koirien kanssa kaikennäköistä. Oli kiva leiri, hyviä treenejä ja mukavaa seuraa. Paula Häkkinen ikuisti mun karvakuonoja ihanilla otoksilla, mm: 


Tässä tulee nyt niin paljon yhdellä kertaa että kertomukset jäävät vähä vähiin :) Täytynee skarpata ja kirjoitella useammin blogiin yksi asia kerrallaan :) Jesh


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Poikien agility kuulumisia

Poikien kuulumisia