Hip hei Fridalle tupla ;)


Katos vaan, pidin lupauksestani kiinni tulla useammin kirjoittamaan ja tässä ollaan heti v-lopun jälkeen! Olimme lauantaina kisaamassa kolmen startin verran Fridan kanssa Ihah:in omissa kisoissa.

Ensimmäinen rata oli todella haastava mutta selvittiin siitä todella hyin, aina siihen saakka kunnes tuli himppasen ennen loppusuoraa puomi jonka Frida päätti sikailla oikein kunnolla :( Possu loikka suorastaan! Otettiin puomi uusiksi ja poistuttiin radalta.

Toisella agiradalla tehtiin puhdas rata vaikka se ei tosissaan mitään parasta meitä ollut. Noh onneksi aksassa ei edelleenkään jaeta tyylipisteitä. Törmättiin yhteen ennen keppejä ja loppusuoralla unohdin huutaa eteen kun olin jäljessä. Muutoin oikein hyvä rata. Keinu ja puomi oli todella hyvät sekä lähtö myös. A-n alastulo olisi voinut olla hallitumpi mutta joo kuitenkin.

Hyppyradata oli haastava. Alkusuoralla sai todella laittaa töppöstä toisen eteen että kerkesi ja keppikulma oli todella haastava. Tuomarilla oli jokaisella radalla myös okseri sekä kaksi suoraa putkea vierekkäin. Me kuitenkin tsempattiin ja oltiin hyviä :) Tuloksena tältäkin radalta nolla ja 3-sija :)  Super iloinen että oli tuuriakin mukana tällä kertaa :)
 Nyt siis tupla ansaittu ja tästä on hyvä jatkaa kautta :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia