Kisoja ja urheiluvammoja

Niin se aika on taas mennyt ja en ole muistanut koko blogin olemassaoloa, nyt skarpataan :)
Töissä ollut kiireitä ja omien synttäreiden kanssa touhuilua ja nyt alkoi sitten se julkisivuremonttikin.

Koiren kanssa on sattunut ja tapahtunut niin hienoja kun harmittavia asioita.

Frida kisaili ensin meidän omissa kisoissa 4.5.2014 todella hienot kolme rataa.
Olisi ollut tripla nolla jos rimat ois pysynyt, mitä Frida ei yleensä pudottelekaan. Ekalta radalta kaksi rimaa alas, toiselta yksi rima ja kolmannelta yksi rima. tosi harmittavaa mutta selvisikin sitten että Frida oli myös hypännyt huonosti. Käytin hierojalla ja sitten myöhemmin  selvisikin sitten lisää syytä oireiluun. Ei paljoa jumit haitannut ajoissa kun olisi niillä ollut ainakin kahdella radalla kolmen joukossa :)

Ihahin radat: https://www.youtube.com/watch?v=Y7R_qmwOMYM

Viikon kuluttua oltiin sitten kisailemassa Espoossa 10.5.2014 kolmen radan verran. Ekalta radalta (hyppyradalta) tuli voitto ;) Se oli aikas hieno rata ja molemmat liikkui hyvin. Fridan kanssa ollaan vihdoin saatu lähdöt kuntoon ja ei puhettakaan enää mistään varastamisesta :) Tää on hieno juttu. Vielä kun saisi kontaktit yhtä varmoiksi niin soronoo :) Tokalta radalta tuli sitten vitonen (puomin alstulo) olisi pitänyt lopettaa rata siihen.
Vikalta radalta taas puomi ja lopuksi hyl.
Kisojen jälkeen huomasin Fridan taas aristelevan vasenta etujalkaa. Saatiin onneksi aika pian aika Talviolle ja jalka tutkittiin perinpohjin. Fridalla löytyi paha jännetupen-tulehdus olkanivelestä. Sitä hoidetaan nyt ja taukoillaan kuukauden verran aksasta. Ihanaa että mitään ei ollut rikki! SM-ät jää tänä vuonna välistä mutta ne on vaan yhdet kisat ja satsataan sitten ensi vuosi täysillä :) Pääasia että saadaan likka kuntoon!

Pari kuvaa Espoon kisoista:
Rexin kanssa olimme sitten 12.5.2014 iltakisoissa Orimattilassa. Olikin hieno ilta. Ekalta radalta huikea nollavoitto ja toinen luva ykkösistä :) Se tuli kyllä niin hyvään aikaan :) Yhteistyö on ollut aika kivaa viimeaikoina ja musta alkaa tuntumaan sille että agility ku agility, Frida tai Rex. Enää ei ole sitä että apua, Rex  on radalla ;) Uskaltaa liikkua, luottaa koiraan ja pikkuhiljaa ne kädet myös rauhalliseksi. Hyvää tästä tulee.
Olen myös iloinen että meillä nyt Jenna kouluttamassa koko kesän. Jennalla on hyvä ote meidän kouluttamiseen. Kouluttamistyyli on juuri sitä mitä me tarvitaan. Vaatii minulta asioita mitä tietää että osaan mutta en uskalla ja saadaan käteni hallintaan :) Niin siistii :)

Rexin voittorata: https://www.youtube.com/watch?v=36Tv7zjeXcc (huomatkaa ihmisten nauru taustalla) Rexi taas esitää kalkkunaa :)
Lähiaikoina aion panostaa seuraaviin asioihin koirien kanssa kentällä:


Frida:
- Kontaktit yhtä hyviksi kuin lähdöt
- Ohjaajan aikaisempi liikkeellelähtö esteiden jälkeen. Ei jäädä varmistelee konkarin kanssa , vaan merkkaus ja liike kohti seuraavaa suoritettavaa estettä.

Rex:

- Kepeille eri sisäänmeno kulmia + vedätystä
- Sama kun Fridan kanssa, kerro ajoissa, ja liikkeelle ajoissa.
- Niistoja ( juuri niin että koira kestää sen että teen niiston hyvissä ajoin ja voin jättä itse suorittamaan )

Palaillaan taas :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia