Kisojen jälkipuintia

Kävimme pitkän tauon jälkeen korkkaamassa pari starttia viime lauantaina Vuokkosilla Rexin kanssa.
Tuomarina toimi Johanna Wurtrich ja vuorossa oli agilityrata ja hyppyrata.

Agilityradalla meni oikein kivasti. Rex jäi nätisti ja rauhallisesti lähtöön. Puomi minua jännitti kun sille tultiin niin kovaa alkusuoralla. Rex pysähtyi hienosti, mutta minä hosuin ehkä vähäsen. Voisi oppia vaikka laskemaan kahteen Rexin ollessa kontakteilla ja vasta sitten vapauttaa. Tämä on myös kouluttajamme neuvo että hosuminen pois kontakteilta.
Keppejen jälkeen tuli yksi rima alas jonka valitettavasti taas vedin kädellä alas (levottomat kädet syndrooma)  ;) Keinu oli tosi hieno ja varma suoritus jätkältä. Radan lopussa kävi ikävä juttu kun ratahenkilö juoksi radalla Rexin tullessa pois putkesta. Itse olin sijoittuneena muurin taakse ja Rex lähti ratatyöntekijän liikkeeseen mukaan ja tuli siksi muurista ohi. Ihan siis loppumetreillä harmittava hylly.

Hyppyrata oli todella bueno alkuun. Hyvä lähtö, tosi tiukat käännökset ja sujuva kaikinpuolin. Pussiin mentäessä idiootti ohjaaja teki liian aikaisin liian voimakkaan pussijarrutuksen ja Rex tuli samaa tietä ulos mistä meni sisäänkin, harmitti todella paljon. Radalla tuli sitten viimeinen rima alas.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Kaksi rataa joilla selkeää yhteistyötä ja ensimmäinen kerta kun Rexin pää pysyi kaksi rataa kasassa :) Nyt vaan edelleen kehitettävä koiran rauhoittumista kisapaikalla ja tietenkin myös omaa mielentilaa :)

Tässä vielä radat:

http://www.youtube.com/watch?v=E_KPi0zK5Ds&feature=youtu.be

Hyvä että tekee virheitä niin oppii taas muutamia asioita mitä ei tee jatkossa ;)
Sunnuntaina jatketaan harjoituksia Hskh:n kisoissa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia