Piirimestaruudet 8.9.2013

Eilen kilpailtiin Helsingin seudun piirimestaruuksista meidän kentällä Kivikossa. Ensimmäinen startti Fridan kanssa oli jo aamu 9 ja lähdettiin liikkeelle ensimmäisenä lähtijänä :)
Vuorossa oli Sari Mikkilän suunnittelema agilityrata. Tuo oli ihan jees rata, paljon teknistä ohjausta vaativa rata ja mielestäni klaarattiin se ihan ok. Pituus oli toisena esteenä ja Frida kolautti yhden palikan ja siitä vitonen! Kepeille oli haasteellinen vienti koska puomilta jouduttiin lähtemään sivulle viistoon ja vielä ohittamaan putki. Oikeestaan se meni ihan ok, valitsin vasemmman ohjauspuolen niin että itse jäin putken puolelle, ja sitten lähetin Fridan kepeille poispäinkäännöksellä. Frida pysähtyi ekan ja toka keppien väliin kun itse pysähdyin, mutta jatkoi sitten matkaa oikein!

Tässä kuva agilityradasta:Päivän toisena ratana oli Harri Huittisen suunnittelema hyppyrata. Olihan tuokin rata ihan tehtävissä, mutta alku oli kyllä erittäin mielenkiintoinen! Kun itse ja jokainen tietää että harrastetaan Fridan kanssa aika paljon noita lentäviä lähtöjä niin se kyllä sekoitti mun pään tuossa kohtaa. Uskon että Frida olisi aivan varmasti osannut ne kepit hakea jälleen poispäinkäännöksellä mutta itse mokasin ja olin kaatua putken päälle.
Frida sitten haki putken ihan toisen pään ja mentiin kepeille sitä kautta (HYL) tuloksena. Siitä eteenpäin olikin sitten ihan ok menoa, paitsi että Frida hyppäsi todella huonosti koko radan!
Alla siis radan kolme ensimmäistä estettä :)


Joukkueradalle lähdettiin sitten ankkurina ja vaikka lähtö oli ruma niin onnistuttiin nolla vääntämään :)
Eipä oikeestaan radassa ollut muuta vikaa kun se että lähdin juoksee samaan aikaan Fridan kanssa radalle ja a-n kontakti oli kamala. Jälleen kerran turhia sekunteja , mutta puomi ja keinu oli huippu!
Ihahin medijoukkueelle piirimestaruus pronssia. Joukkueessamme oli minun ja Fridan lisäksi Maija & Mökö, Mari & Mizy ja Anna & Rocky. On se vaan nähtävästi meidän juttu kisata paineen alla ;) Pitäisi saada sama fiilis kaikille radoille, sama taistelutahto kun joukkueradoilla! Silloin se on parasta mua ja Fridaa, ja niinhän sen pitäisi aina olla. Täysiä niin että oksat pois!
Kohti seuraavia kisoja ja parempia ratoja!!!

Siinä oikein tyylinäyte miten a-este suoritetaan!

Tosissaan kuva on joukkueradalta ja hengitin taas Fridan niskaan jäämällä a-esteen puoleenväliin hokemaan koskea... Ei se Allu vaan ikinä opi että juostaan ohi niin kuin treeneissä kuuluu tehdä!
Puomilla ja keinulla juoksin ja hitton hyvät kontaktit olikin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia