Lomailua ja aksaa

Niin se kolme viikkoa hurahti ja paluu arkeen koittaa jälleen.
Lomalla on sattunut ja tapahtunut paljon. Ensimmäisellä lomaviikolla olimme koirien kanssa lomailelemassa Helin mökillä ja Fridalla murtui varvas kesken riehumisen :( Joten Fridan loma on ollut pelkkää lepoa ja lyhyitä lenkkejä. Kahden viikon kuluttua on kontrolli röntgen ja toivotaan että on parantunut niin että päästään kirmailemaan agilityn pariin :)

Rexn kanssa käväistiin Janakkalassa kisaamassa 27.7.2013. Redat olivat aika haastavia mutta hyviä onnistumisia saatiin epäonnistumisien lisäksi.
Ensimmäinen rata oli hiukan jäätynyttä ohjaamista (kieltoa, rimanpudotusta ja lentokeinua).
Toisella agilityradalla oli pöytä jota emme olleet ikinä edes treenannut, silti Rex teki sen kun vanha tekijä :) Kiitos Even joka antoi neuvoja miten toimia puhelimitse ennen rataa!

Hylly tuli vasta toiseksi viimeiselle esteelle (loppusuora oli niin pitkä ja suora etten yksinkertaisesti kerennyt ohjaamaan Rexiä. Pussi veti liikaa koiraa sivulle ja olin ohjaamassa väärällä puolella. Ohitti sen seurauksena pituuden ja hyppäsi sen takaisin. Mutta ei se mitään, tästä on hyvä jatkaa :)

Rexin kanssa pitää tehdä nyt kovasti töitä lähdön eteen. Raukka käy niin kuumana kisapaikalla että silmätkin ihan punaiset. Kyllä se radalla toimii oikein kivasti vaikka pääkoppa vähä valuukin.. Eli keskittymiskykyä löytyy todellakin kuumuudesta huolimatta.
Keinu on toinen asia mikä otetaan tehotreenin alle koska kiire eteenpäin on niin kova että meinaa vapauttaa itsensä. Eli töitä siis että saadaan siitä yhtä hieno kuten puomi on :)

Tänään mennään Kotkaan iltakisailemaan ja tavoitteena on olla rauhallinen ohjatessa ja se että saan Rexin jäämään rauhassa lähtöön, kaikki muu sen päälle on plussaa :)

Tässä vielä Janakkalan radat:

http://www.youtube.com/watch?v=FZtRteE7TNo


Kesää ollaan vietetty mökkeilemällä, uimalla ja tapaamalla kavereita :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia