Leiriä ja kisoja

Taas on aikaa vierähtänyt tovi kun viimeksi olen blogia päivitellyt.
Kävimme pari viikkoa sitten Rexin kanssa meidän omissa kisoissa kolmen startin verran.
Ensimmäinen agilityrata meni minun jännittämisen piikkiin, rata oli myös ykkösluokkalaisille aika haasteellinen vaikka se ei syy ollut siihen että meidän yhteispeli ei kulkenut!

Toinen agilityrata olikin jo hiukan parempi, oikeestaan kielto tuli pöydälle vietäessä kun katsoin koiraan enkä pöydälle ja Rex ei tiennyt mitä siltä haluan! Puomi olikin aika lopussa ja sen Rex veti juoksukontaktina, otin sen uudestaan ja poistuimme radalta.

Hyppyrata oli aika kaoottinen ja törkeän vaike ykkösluokkalaisille. Täytynee sanoa että nyt jätän varsinkin Rexin kanssa nuo tuomarinharjoittelijat hetkeksi sivuun! En tiedä mutta tuntuu siltä kun yritettäisiin tehdä väkisin vaikeita ratoja. Nyt mennään hetki treenaillen koska Rexille on osoittautunut erittäin vaikeaksi tuo paikallaanolo lähdössä. Vielä pystyy puuttumaan niin nyt me se tehdään eikä kiirehditä asiojen edelle!


Even ottama kuva kisoista!


Muihin asioihin ;) Viime viikonloppuna vietimme mukavia hetkiä Vehnäleirillä joka tänä vuonna oli Inkoossa Västankvarngård- nimisessä paikassa. 
Itse olin siellä kouluttamassa agilityä pari päivää ja sitten siinä sivussa treenasin vähäsen omia koiriakin. Sää oli upea ja seura oli mitä parasta. Pääsimme kokeilemaan myös uutta lajia; peltojälkeä. Molemmat koirat osoittautuivat aikas koneiksi nenänsä kanssa ja päätinkin että jatkamme nenujuttuja tämän jälkeenkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia