Kisoja molempien kanssa

Taas on tapahtunut paljon kun ei taas ahkerana ole täällä käynyt kirjoittelemassa!
Rexin kanssa kävimme purinalla toisissa virallisissa kisoissa ja jäi viimeisiksi hetkeen. Rex ei todellakaan osaa keppejä osana rataa joten treeniä tiedossa. Agilityrata oli ihan hyvä puoleenväliin saakka  ennen keppejä jännitys alkoi) ja meno rikkoontui. Hyppyradalla tuli sitten sitä sun tätä virhettä...

Nyt siis suunnitelma selkeä Rexin treenien suhteen! Parin viikon totaalitauko kepeille ja ratatreeniä helpolla rataprofiililla. Kepeille otetaan takaisin 2 ohjuria ja pyritään saamaan kuntoon ne,  kuten mikä tahansa muu este.
Rexin kanssa treenataankin nyt kesä lupaavissa ja kouluttajana toimii Juha Ruokonen. Yhdet treenit takana ja tykkäsin todella paljon. Uskon Juhalla olevan paljon annettavaa meille!

Fridan kanssa käytiin sitten seuran omissa kisoissa kahden startin verran. Frida oli hyvä :)
Agilityradalla jäi hienosti lähtöön ja tehtiin oikein hyvä nolla (lukuunottamatta a-estettä)

Hyppyradalla myöskin tosi hienoa työtä kunnes ohjaaja hosui ja ohjasi koiran neljänneksi viimeisen esteen ohi. Kielto ja tulos 5. Eipä huonot tulokset kuitenkaan. Frida tällä hetkellä Ranking sijalla 20 :) Ihan mieletöntä :) Ei ole kun matka ylöspäin edelleenkin. Hieno koira ja niin täytyy tavoitteitakin nostaa :)
Aika vähän ollaan kuitenkin Fridan kanssa nyt touhuttu. Yhdet tai kahdet kisat tarkoitus juosta ennen Kirkkonummen SM-kisoja :) Sinne siis sitten antamaan kaikkemme ;)

Kesä on miltei myös täällä ja koiratkin ovat heittäneet talvitukin ;) Kuvassa pariskunta Tullisaaressa ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Poikien agility kuulumisia

Poikien kuulumisia