Treeniä Rexin kanssa 14.4.2013

Käytiin sunnuntaina treenaamassa Sannan kanssa Purinalla. Saatiiin aikaiseksi oikein kiva treeni ja tuli paljon hyviä toistoja, myöskin tietenkin niitä "kehitettäviä"


Esteet 1-4 meni tosi kivasti. Sain Rexin kääntymään tosi kivasti esteeltä 2 -3 :) Kepeillä ei kummempia.
Esteillä 6-8 tuli sellaine pieni haaste tai sanotaanko opetus; Rex pudotti tuon riman ennen puomia aluksi, tämän jälkeen Sanna neuvoi minua hakemaan Rexin lähemmältä putkea ja ohjaamaan kunnolla tuon kohdan (käsi myös ylhäällä), tämän jälkeen ei tullut enää rimaa alas:)
Seuraava haaste tulikin sitten puomin jälkeisessä elämässä, ja kaikki ongelmat johtui siitä että jäädyin taas, eli en liikkunut kuten olisi pitänyt. Ensin Rex tuli tuon toisen hypyn ohi, koska en kerennyt ohjaamaan sitä , sitten kolmannella esteellä puomin jälkeen alkoi rima räiskyä. Tämä taas johtui siitä että olin myöhässä ohjauksessani, ja olisi pitänyt vekata ajoissa kohti putkea. Saimme kuitenkin kaikkeen paremman pätkän kun lähdin reippaammin liikkeelle puomilta. On se vaan ihme miten tärkeää tuo liikkuminen on. Ehkä pikkuhiljaaalkaisi mennä jakeluun ettei siellä seistä ja juosta koiran perässä himmaillen....
Keinun jälkeen olisin halunnut tehdä poispäin käännöksen muurille, mutta Rex ei ihan vielä sellaista osaa koska emme ole treenanneet sitä kunnolla. Sannan neuvosta sitten persjättö ennen keinua ;) Heti kun ajoitin lähtöni oikein niin kerkesin ihan kivasti. Loppusuoraa tehtiin etupalkalla jotta koiralle sai vahvistettua eteen menemistä. Kiirehän siinä ois tullut jos muurilta lähtee samaan aikaan koiran kanssa :)


Tästä on taas hyvä jatkaa harjoituksia! Palataan taas :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia