Kisoja 2.2.2013

Täytyypä sitä tännekin välillä muistaa kirjoitella :) Opinnot on saatu päätökseen ja musta tulikin sitten merkonomi :) Olen ylpeä itsestäni että olen jaksanut käydä koulua samalla kun olen ollut töissä.
Maaliskuussa vietetään sitten valmistujaisia :)

Sitten agilityn pariin, Fridan kanssa olimme kisaamassa lauantaina Vuokkosilla. Oli hauskaa vaihtelua kun kyseessä oli iltakisat. Ensimmäinen startti vasta 18 kieppeillä !

Agilityrata-A : Ihan ok rata, ehkä ohjaaja jännitti vähän liikaa. Hylky meni täysin ohjaajan piikkiin.
Frida siis juoksi yhteen ylimääräiseen putkeen kun en ohjannut neitiä kunnolla. Olisi pitänyt kääntyä nopeammin seuraavalle esteelle ja käyttää niitä jalkoja hyvödykseen :) Tällä radalla olin erityisen tyytyväinen puomiin, keinuun ja kepeille lähetykseen. Tulos kuitenkin Hyl.

Agilityrata-B: Hosuinen lähtö ja huono A:n kontakti sekä sen jälkeiseen putkeen vienti. Oli tarkoitus valssata a-n jälkeen ja ohjata näin koira paremmassa linjassa putkeen. Hyvä puomi, makee persjättö ja takaaleikkaus kepeille :) Eli paljon hyvääkin! Tältä radalta tulos: 0 sija 4/46.

Hyppyrata-C: Jäin jälkeen alussa minkä vuoksi en kerinnyt valssaamaan esteen 3 ja 4 väliin. Muuten suht siisti ja nopea rata. Ehkä yksi käännös meni vähä pitkäksi, mutta se olisi vaatinut vaan enemmän ennakointia minulta! Tältä radalta myös 0 ja sija 4/39.

http://www.youtube.com/watch?v=rjj5zK73He8

Oli kyllä ihanaa taas liitää Fridulin kanssa :) Se on niin rakas!

Kommentit

  1. Näyttää ihan kuin olisi pikakelaus tossa videossa!
    Ja onnea valmistumisesta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia