Kaikennäköistä :)

Jaahasta :) Paljon on taas tapahtunut, tai sanotaanko näin että ainakin tapahtumassa.
Ilmoitin itseni ja Rexin dobo (dogball) kurssille. Kyseessä laji missä jumpataan yhdessä koiran kanssa mm jumppapallon avulla. Kurssi kestää viisi kertaa, ja ehkä enemmän kerrottavaa kun kurssi pääsee käyntiin maaliskuussa.

Fridan vuorostaan ilmoitin tokokurssille :) Se onkin sitten keväällä Tikkurilassa. Tässä sitä on, ohjelmaa ei puutu :)

Rexin kanssa ollaan tänään menossa akatemialle ja odotan jo niin innolla. Jätkäkin on vihdoin oppinut kepit :)
Toki vielä välillä virheitä tapahtuu mutta hyvä jatkaa tästä.

Itselläni ollut vähän vastoinkäymisiä penikoiden kanssa :( Olenkin nyt viiko ollut tekemättä juurikaan mitään ja koiriakin olen ulkoiluttanut jäällä. Kyseessä siis :


Säären lihasaitio-oireyhtymä on lihaskiinnitysten ja -kudosten tulehdus sääriluussa (Syndroma tibialis medialis). Penikkataudille tyypillistä on kipu tai arkuus säären sisäosan puolella, yleensä puolivälissä, säärtä kosketettaessa tai painettaessa. Juostaessa kipu on pahimmillaan alussa, mutta voi hävitä myöhemmin. Kipua saattaa myös esiintyä, kun paino asetetaan jalalle (käveleminen tai portaiden nouseminen).
Penikkatauti johtuu monesti kireistä pohjelihaksista ja akillesjänteistä, jotka aiheuttavat ylimääräistä rasitusta lihaskiinnityksille sekä liiallisesta juoksemisesta kovilla alustoilla kuten asfaltilla. Vääränlaiset tai kuluneet kengät sekä liika harjoittelu tai liian nopea harjoitusmäärän tai harjoitustehon lisäys saattavat myös aiheuttaa penikkatautia. Aloittelevat juoksijat kärsivät tästä vaivasta useimmin, koska heidän jalkansa eivät ole vielä tottuneet juoksemiseen. Myös jalan virheasennot altistavat penikkataudille.

Olen menossa ensi viikolla lääkäriin ja toivon saavani lähetteen fyssarille missä ainakin katsotaan tuo jalan asento ja askel.
Jännä nähdä kestääkö jalka treenit illalla.

Jatketaan taas !

Muutama talvinen kuva päivän piristykseksi: 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia