BAT 25.3.2012

Kävimme kisailemassa eilen Bat:in kisoissa. Tuomarina oli Pertti Siimes ja ratoja oli kolme. Kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata.
Ensimmäisellä radalla (hyppärillä) olin taas hermostunut ja jännittynyt oma itseni. Hosuin lähdön kanssa ja siitä seurasi heti kepeille viennissä virhe. Radalla tuli myös yksi rima alas kun valssasin liian myöhään ja koira rysähti esteen päälle.

Ensimmäinen agilityrata oli kyllä sitten ehdottomasti vuoden paras veto. Frida ei meinanut jäädä lähtöön, mutta jäi kuitenkin jotenkuten. Alussa oli kiire ja sain juosta todella kovaa että ehdin mukaan.
Persjättö kolmannen esteen jälkeen meinasi koitua kohtaloksi, mutta Frida onneksi pelasti mun myöhästymisen jälleen kerran :) Kontaktit meni tosi hyvin, vähäsen sitä himmailua taas kun frida epäröi mitä kisoissa vieläkin halutaan... Todella tiukat ja hyvät kaarteet ;)

Toisella agilityradalla tehtiin myös nolla. Yhtä kovaa ja sujuvasti ei menty kun edellisellä radalla, lisäksi kaarteet valuivat ennakoinnin puutteesta. Kontaktit olivat taas hyvät ja lähtö sujui loistavasti. Mikä parasta muistin kehua a-esteen kontaktilla koiraa :) Hyvä minä, kerrankin näin!

Hyppyrata:
http://www.youtube.com/watch?v=_hcJzkqn43M&feature=plcp&context=C42f1f88VDvjVQa1PpcFOcZfKwDUl9BNqiDgWv4NHmOqI9hx4Sj7E%3D


Agilityrata 1:
http://www.youtube.com/watch?v=YOi01Ycx9Cg&feature=plcp&context=C4309398VDvjVQa1PpcFOcZfKwDUl9BJxye4rfaN7Bjb5V2wVDbac%3D

Agilityrata 2:
http://www.youtube.com/watch?v=aA3Ik_N1P4s&feature=plcp&context=C4b1cd46VDvjVQa1PpcFOcZfKwDUl9BOW9UTVuL3VMERbuYP-XsTQ%3D

Tästä on hyvä jatkaa ja ehdottomasti kontaktit pidetään nyt kurissa!!!
Ihan Frille !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia