Jari Laitisen treenit 14.1.2012

On treenejä kaikenlaisia mutta nämä jäivät kyllä takaraivoon vähäksi aikaa ;) Tiedossa oli 26 esteen rata ja käytiin ensin sitä läpi yhdessä ja Jari halusi että tulen koiran kanssa tekemään kisanomaisen suorituksen. Annan kaikki itsestäni ja tsemppaan täysillä! Muutamien korjauksien jälkeen saatiin rata todella nätisti tehtyä :)

Olimme jo tehneet aikas paljon ja kun aikaa oli jäljellä 15 min, kaveri sanoo: Nyt on lopuksi vielä yksi yllätys :) No se yllätys oli aika hurja, nimittäin mun piti juosta Fridan kanssa tuo rata 2 kertaa läpi puhtain jäljin, ja jos yksikin virhe tuli niin mars lähtöön ja kaikki alusta :) Huh, heijaa, tässä sitten mitattiin kuntoa ja sitä puhtia . Kaksi kertaa pääsimme puoleen väliin ensimmäistä rataa, olin aivan rikki. Pidettiin 3 min tauko ja sitten se tuli sieltä jostain. Me tehtiin se hirveellä tsempillä ja raivolla, kaksi nollarataa putkeen. Loppusuoralla oli jalat niin hapoilla että Frida pelasti monessa kohtaa ;)

Täytyy sanoa että en ole ikinä lähtenyt treeneistä noin makeeella fiiliksellä ja seuraavana päivänä tuntui myös jaloissa "ihan aavistuksen" ;) Tälläistä raivoa kisoihin kiitos ;) Ratapiirrostus alla:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia