Viikonlopun puristus

Olipahan viikonloppu :) Lauantaina suuntasimme purinalle Fridan kanssa kisailemaan. olin ilmoittanut meidät peräti 4 startille. Ensimmäinen rata oli hyppyrata joka meni ihan mukavasti. Yksi rima tuli alas ja se oli niin mun vika :( Se kuuluisa köyräselkä pelitti taas .. Nyt oikeesti se selkä suoraksi jatkossa! Jokatapauksessa ekalta radalta siis tulos 5.
Toinen rata oli vuorostaan agilityrata. Startti toimi hyvin, Frida jäi nätisti paikoilleen, (en tiedä oliko Helin ansiota joka vielä ennen starttia muistutti mua koiran paikoilleen jäämisen tärkeydestä) Se olikin ainoa hyvä asia koko radalla. Lopetettiin ensimmäiseen kontaktiin sillä Frida ei pysähtynyt.
Kolmas rata oli myös agilityrata. Frida ei totellut taaskaan kunnolla siellä lähdössä , prrkkll....
Tältä radalta tulos 5, ja myöskin yksi rima alas :(
Viimeinen rata jäikin sitten kokematta, sillä Frida varasti niin törkeästi että vein sen pois radalta! Lähti tuosta vaan ekalle hypylle vaikka en itse ollut sitä ees vielä ohittanut ! No taas muistutus siitä että noi startit on pakko saada toimimaan"!!! Ei enää mitään selityksiä vaan se jää sinne!

Tässä Fridan ratoja lauantailta:

Hyppyrata: http://www.youtube.com/watch?v=2rI-BsLpyKE
Agilityrata: http://www.youtube.com/watch?v=cFqBpgPPG-w

Sunnuntaina olikin vuorossa kisailua samassa paikkaa Kerry-Kipan kanssa.
Kipaa olen ohjannut aina silloin tällöin. Erittäin nopea ja sähäkkä kerry jonka kanssa on kiva tehdä töitä :)
Kisailtiin kolmen startin verran. Tänään oli keppejen kanssa vähä vaikuksia, ja niihin kaatuikin kaksi ensimmäistä rataa. Viimeisellä agilityradalla tehtiin sitten hyvä nolla mahtavalla ajalla ;) Pari kaarrosta olisi voinut puristaa pienemmäksi mutta homma toimi ja se oli tärkeintä.

Hyppyrata: http://www.youtube.com/watch?v=2rhA5SGHOrI
Agilityrata: http://www.youtube.com/watch?v=k6XV_zelHDM

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia