Tervetuloa kevät

Taas on vierähtänyt aikaa sitten viime kerran. Meillä onkin ollut tapahtumarikas lopputalvi.
Olen itse ollut kahdessa leikkauksessa, ensin tammikuussa ja sitten maaliskuussa. Myös Ralf onnistui meren jäällä jotenkin loukkaamaan jarruanturansa ja siitä tuli pitkä toipuminen.

Rallen antura aukesi oikein kunnolla, mutta kun ei tapahtumahetkellä näyttänyt niin pahalta puhdistuksen jälkeen, päätin seurata ja putsata ja suojata sitä. Se ei päässytkään tulehtumaan missään vaiheessa mutta lovi oli lopulta niin iso että se piti tuoreistaa 1,5 viikkoa tapahtumasta ja ommella. Meillä olikin suloinen pottapää täällä kotosalla melkein 3 viikkoa. Rallea ei paljoa potta haitannut ja hän leikki ja oleskeli kun sitä ei olisi olemassakaan. Onneksi antura on nyt parantunut hyvin ja annoin sille hyvän aikaa parantua. Käytiin vasta viime viikolla vähä treenaamassa, ja toki ihan oman jalkanikin takia.

Omasta jalasta (nilkan sisäsyrjästä) otettiin irtopala pois joka toivonmukaan ollut säryn aiheuttaja. Selviää ajan kanssa. Ocd-ei jalostukseen ;) Heh

Kyllä sitä huomasi miten on näin yksineläjänä pulassa kun on sairaana. Ensimmäiset päivät toimenpiteen jälkeen oli haastavia ja en todellakaan päässyt koirieni kanssa ulos. Onneksi minulla on ihania ystäviä jotka auttoivat ja olivat läsnä <3 Iso kiitos heille!

Mitä sitten tapahtuu kun vihdoin pääsee köpöttelemään, voin kertoa että pelkkää hymyä ja onnenhetkiä pienistä asioista. Miten voi ihminen olla vaan onnellinen kun pääsee ulos ävelemään, vaikka vähä kipu jomottaakin :)

Huomenna onkin tämän vuoden kolmannet kisat tidossa ;) Menin sitten ilmoittamaan parille startille Rallen ja mulla melkein 2,5 kuukautta juoksutaukoa ;) Heh heh, voi olla että ohjaaja on vähän hätää kärsimässä kun ruskee päästelee menemään :)
Koira + pitkä tauko, ohjaaja + sheisse kunto = omg ;)

Frida vuorostaan säikäytti kun ulahti muutaman kerran niskaansa. Käytiin tänään lekurissa ja otettiin rangasta kuvat. Kolme vuotta sitten otettu ja oli priimaa. Nyt sitten iän kanssa luultavasti pari nikamaa aika lähekkäin ja aiheuttaa ikävää tunnetta jos siihen osuu tai jos taivuttaa päätä taaksepäin.
 ( 2 kaulanikamassa havaitaan skleroosia I. alkavaa nivelrikkoa.  Onneksi ei mitään pahempaa <3 Kukapa sitä vanhenisi ilman kremppoja. Minun rakas Frida saa täyttää 12 vuotta viiden päivän päästä ja on toivottavasti ilonamme vielä pitkään. Frille sai zero dc valjaat, niin sai kyllä Ralfkin. Ainakaan ei tule painetta niskaan pannasta. Niin kovin leikkivät yhdessä ja pienet krempat kun siirtää sivuun on Frida edelleen niin nuorekas mieletään ja kropaltaan. Ralle sai valjaat kyllä juoksulenkki tarkoitukseen :)


Oma kroppa on kyllä turhan huonossa kunnossa, mutta nyt täytyy tehdä töitä ja yrittää parantaa niitä osa-alueita mihin pystyy vaikuttamaan. On päkiämurtuma, mille ei voida tehdä mitään muuta kun käyttää keventävää pohjallista ja kun vaivaa ihan kunolla niin huopakevennystä. On hyppääjänpolvi joka vaivaa paljon. Välillä niin kipeä että ei pääse kyykkyyn eikä ylös. On SI- nivelen ongelmaa ja nilkan sisäsyrjän ongelmaa. Suurin osa on vanhoja urheiluvammoja ja loput sitten tuloksena siitä kun käyttää kroppaa väärin kipujen takia.
Menenkin nyt reilun viikon päästä ensimmäistä kertaa todella tunnetulle ja aikaansaavalle jäsenkorjaajalle, joten toivotaan ihmeitä ;) Loppujen lopuksi monilla ihmisellä on asiat huonommin ja pitää olla onnellinen siitä että pystyy liikkumaan ja harrastamaan vaikka vähä kipuja onkin. Päivät kruunasi tässä karmea jännetuppitulehdus ranteeseen ja ei ollut helppoa mikään kun oikea käsi kyseessä.

Mä niin toivon itseni Ralfin takia että nytten olisi eheämpi kausi tulossa. Ralf on niin mahtava harrastuskoira, ja haluaisin nauttia sen kanssa kirmaamisesta. Haukku joka tekee kaiken täysillä mutta silti pitää päänupin mukana <3 Mutta kyllä, nautin ihan myös pitkistä lenkeistä sen kanssa, pitkä metsälenkki, Ralle vapaana takaa naurua ja erilaisia tilanteita. Mutta huoletonta ja rentoa menoa kuuliaan kaverin kanssa!

Mut jee hei, huomenna kisaamaan ja nauttimaan :) Tästä se taas lähtee <3 Pääsisi pikkuhiljaa myös treenailemaan kunnolla niin avot :) Hyviä treenejä tiedossa ja motivaatio huipussa.

-Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa-

Tervetuloa kevät ja ulkokausi, olemme valmiina <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia