Kevät on vihdoinkin täällä

Ensimmäiset leskenlehdet bongattu ja ilmassa on ihana kevään tuoksu. Minulle jollain tasolla kevään merkittävimpiä merkkejä on se kun lakaisukoneet pyyhkivät kävelytiet. Ihanaa kävellä tasaisella asfaltilla ja muutenkin, se on se tunne. Ulkoilustakin nauttii taas eri tavalla ja ensimmäinen pikku juoksulenkkikin heitetty.

Ralfin kanssa olla tokoiltu ja aksattu ja käyty uusissa paikoissa keräämässä kokemusta ja vahvistamaan murkkuiän peikkoja. Käytiin Marielin kanssa kaupungissa ja junassakin meni jo kun vanha tekijä edelliseen kertaan verrattuna. Tänään ajattelin käydä bussiajelulla Ralfin kanssa. Voitais vaikka kävelä jonnekin ja tulla bussilla takaisin ;)

Ralf on alkanut valtaamaan aika isoa paikkaa mun sydämessä. Päivä päivältä se on jollain tavalla lähempänä. Alkaa olemaan se tunne että kohta alkaa olee suhde aika kiva.
Haluan vielä saada kehittymään sitä että olen mielenkiintoisempi kun esim ympärillä juoksevat koirat. Ralle reagoi ympäristöön paljon ja varsinkin tokossa menee niin kauna hyvin kunnes joku palkkaa lelulla heittäen niin että koira lähtee juoksemaan sen perään. Ralle ei ymmärrä miksi hän ei voi mennä sen kanssa juoksemaan ja hakemaan lelua :) Heh, no ehkä ihan kaikkea ei voi vielä vaatia.
Kaikki ajan kanssa...

Eilen oltiin Jennalla ja oli superkivaa treenata pitkillä esteväleillä oikein sellaista etenevää reeniä. Oli myös huippukivaa nähdä Heli & lauma ja käydä kävelyllä. Ralle ja Kick pääsi ekaa kertaa vapaana rallattelemaan.

Tässä vähän treeniä kuluneelta viikolta:

https://www.youtube.com/watch?v=mHMTzHHLurA&nohtml5=FalseFrille kuntoutuu kokoaika ja nyt kävellään jo 1 km kävelyitä :) Ollaan käyty fyssarilla edelleen kerta viikkoon. Ja altaassa kävellään mistä Frille tykkää <3 Ihanaa että kohta pääsee uimaan ihan mereen/järveen! Sitä taitaa fridakin odotella!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia