Ralf muuttaa meille 8.9.2015


Niin siinä kävi että löysin mukavan pentueen ja ihastuin erityisesti Madde äitiin aivan järjettömän paljon. Todella hyväluontoinen narttu jolla mun mielestä todella hyvä on-off nappi. Kaiken lisäksi kivankokoinen ja kiva rakenne. Madde astutettiin Saksassa myöskin todella kivanoloisella uroksella Rayllä. Mulle oli tuo terveys ja pääkoppa ne tärkeimmät ominaisuudet mitä etsin ja tää tuntu hyvältä valinnalta. Olen myös otettu että saan pojan tästä pentueesta :)

Tässä linkki pentueen blogiin missä voi lukea Sannan kirjoituksia ja yhdistelmästä lisää:
http://madderay.blogspot.fi/

Ralfin kanssa on tarkoitus harrastaa agilityä ja tokoa pääsääntöisesti, mutta erityisesti kaikkia temppuja ;) Toivon että osaan rakentaa hyvän suhteen koiraan ja että siitä kasvaa terve ja ulospäinsuuntautunut poika!

Tässä Ralf 6 viikkoa  : Jätkän oikea nimi on Wizard joka tarkoittaa Suomeksi Velhoa :)

Itse valitsin nimen "Ralf " F1 kuskin "Ralf Schumacherin" mukaan. Hän on sympaattinen ruskeatukkainen mies joka on aina hyvällä tuulella ja ajaa autolla kovaa, ai niin saksalainenkin vielä pentueen isän mukaan :)
 Ralf on osoittautunut olevansa kiltti poika jolla ei turhan paljoa dominanssia ja on todella ihmisläheinen! Ei stressaa turhasta ja vaikuttaa olevan oikein järkevänoloinen, ja vilkas tapaus.
Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia