Eckerö 7-8.1.2012

Jaahas :) Jälleen pitäisi olla yksi agilityreissu rikkaampana... Reissu oli mukava, mutta kisat menivät tällä kertaa harjoittelun puolelle ! Lähdimme matkaan torstaina, ja yövyimme Turussa yhden yön jotta aamulla olisi lyhkäsempi matka satamaan. Rex jäi Even hoiviin Turkuun ja kaikki oli mennyt mainiosti mamman, velipojan ja Dominon laumassa :)

Perjantaina 6.1 laiva oli Maarianhaminan satamassa iltapäivä 14 maissa. Ajelimme kaupan kautta mökille joka oli alle kilometrin päässä hallilta :) Lauantaina oli luvassa 3 starttia Fridan kanssa.

c-agilityrata:  + = Frida oli todella nopea! Muutamat tiukat kaarteet , hyvät kepit.
                    - = Frida varasti lähdössä, karmea puomi, ohjaajalta liian myöhään ennakointi puomen jälkeen, ohjaaja lopetti ohjaamisen Hyllyn jälkeen!

d-agilityrata: +  = Hyvä alku ( tiukat käännökset)
                    -  = A-n kontaktiloikka mikä keskeytti radan heti! (tulos Hyl)
e- hyppyrata: + =  Hyvä alku, hyvä kepeillevienti.
                     - =   Ohjaaja ei ohjannut vaan liikkui löysästi! Jätti koiran selän taakse ja täysi katastrofi koko rata! J.Laitisen kommentti radasta: Ohjaaja oli kuin löysä paska. :) :)

Sunnuntaina oli sitten luvassa viimeinen agilityrata! Tämä oli ehdottomasti paras rata koko v-loppuna. Ohjaajasta näkyi jo vähä tsemppiä ja taistelutahtoa!
                  + = Hyvä alku, hyvä kepeillevienti, hyvä a-kontakti, hyvä tsemppi!
                  - = Karmea puomin alastulo (olisi pitänyt lopettaa siihen), pari huonoa kaarrosta, lopussa huono ennakointi. Tulos siis 5.
---------------------------------------------------------------------------------------
Vaikka  kisat menivät päin mäntyä, oli reissu todella kiva. Kiitos Helille ja borderipojille mukavasta matkaseurasta, ja ehdottomat kiitokset hauskoista illanistujaisista Jarille ja Tarjalle :)
Tästä eteenpäin tunnemme luultavasti minut paremmin agikentillä, nimellä: Pähkinä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan suoli

Elämämme koki kovan iskun :(.

Poikien agility kuulumisia